• Furcsa bőrkiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hirtelen jelentek meg erős fejfájás után a vállamon és a karomon kemény kiálló, pirosas kiütések, kb 5mm átmérőjűek, kínzó viszketést okozva. A lábamon elszórtan van néhány, de arcon, törzsön nincs. Nem ettem, ittam semmi szokatlant, nem váltottam mosó vagy tisztálkodó szert. Nyaralni utazunk, lehetetlen bejutni rendelőbe, ezért írok Önnek, hátha addig is van segítség, mi lehet ez. Köszönöm szépen

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütés témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a fejfájásra vett be valamilyen gyógyszert, akkor gyógyszerallergia okozhatja a tüneteket, mely a végtagokon szimmetrikusan megjelent. Antihisztamin (recept nélkül kapható a Claritine akut) és vizes rázókeverék segíthetnek a tünetek visszafejlődésében.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 21:35:33; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: