• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Az a probélmám, h. allergiás vagyok  és amit eddig szedtem (Cetrizin Hexal 10mg/ml) azt most a terhesség alatt nem merem szedni mert a detegtájékoztató azt írja h. nem lehet.22hetes terhes vagyok szeretném ha javasolna valamilyen általam is szedhető gyógyszert mert már pihenni sem tudok az állandó orrfolyástól és a szemviszketéstől!

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező!


        A terhesség alatt allergiára Claritinet, orrába Rhinocort Aquat és szemébe Opticorm cseppet használhat. Sajnos nem ezek a leghatékonyabb anitallergiás gyógyszerek, de ezek a legbiztonságosabbak és ezért ajánlható terhességben is. Valószinű a mostani nehéz helyzete a hirtelen melegnek és a terhesség által okozott vérbőségnek is betudható. A szülés után számíthat jelentősebb javulásra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 15:44:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: