• Autoimmun betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Dr Nő!

        Vetélések,alopecia,kardiolipid pozitivitás,állandó fejfájás,vérszegénység,allergia,chlamydia pneum.fertőzés stb. mi lehet az ok?Nővérem sms beteg.Tudna esetleg egy kivizsgálást javasolni?

        Köszönöm előre is válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a autoimmun betegség témában

        Tisztelt Kérdező!


        Szerintem a kardiolipid pozitivitás csak egy elem az autoimmun betegség irányába, de önmagában nem jelent semmit. Én allergológiai és immunológiai szakrendelésen javasolnék kivizsgálást, ott példáúl, ahol nővérét vizsgálták és kezelik.

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 22:21:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: