• Allergia edzés közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Brugos Laszlo! Koszonom valaszat, egyik ismerosom az anafilaxiat vetette fel, mint betegseg, melyet testmozgas valt ki, sipol ha levegot veszek nehezen nyelek, viszket a tenyerem, a szemem, bepirosodnak a vegtagjaim. Azt tapasztaltam , hogy ha edzes elott etkezem akkor jon elo. Nemregiben rengeteg csalankiutesre ebredtem,tarkotajeki viszketessel.egy doktorno gyomorsav problemaval kikezelte.(nem tudom kapcsolodik e) lehet. Hogy az emesztesemmel van gond,sok helyen kivizsgaltak, hogy van e etelallergiam,de nem mutattak ki semmit. Valaszat koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a alllergia témában

        Tisztelet Kérdező!


        Lehet, hogy panaszai étkezést követően a testmozgástól váltódnak ki. Meg kell próbálni mégis ennek a végére járni és valamilyen kezelést alkalmazni panaszaira. Én addig míg ez kiderül azt javasolnám, hogy fizikai edzés előtt legalább egy félórával 1 tbl Singulairt vegyen be és lehet ez meg tudja előzni fulladását és panaszait. A savasodás miatt kéne szedni gyógyszert, mert lehet ez változtatja meg a felszívódásban levő ételeket és ez idéz elő csalánkiütést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 22:17:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: