• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő-Úr!

        10 éve bőrteszt alapján megállapitották hogy ++++-es parlagfü, fák, bokrok, allergiás vagyok, ++-es birkagyapju és poratka, kutyszőr és ürömfélék negativ.Augusztustól-októberig gyógyszert szedek a parlagfü miatt.Kb. két hete elkezdett a szemem fájni, viszketni, pirosodni, és reggelente beragadt, és alul megduzzadt. Elmentem a szemészetre, azt mondták kötőhártyagyulladásom van kaptam Tobrex cseppeket, de sajnos még rosszabb lett. Visszamentem azt mondta a dr-nő, hogy allergiás reakciót váltott ki a csepp, azonnal hagyjam abba és felirt ciloxan cseppeket. Két napja használom, de semmi változás. Nagyon félek, hogy nem-e tört ki rajtam kutyaszőr allergia is. Nekem négy kutyám van Ők a mindeneim, ez Isten csapása lenne számomra.Én nem tudnék a barátaim nélkül élni. Kérem segitsen mit tanácsol?Köszönettel Fodor Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező,


        Sajnos az allergia, ha tényleg az csak úgy gyógyítható hatékonyan, hogy az okot, az allergént megpróbáljuk kiiktatni. Mivel Önnek ez problémát okoz, kezdje el szedni gyógyszereit: Aerius, Singulair, Nasonex, vagy Avamys és szemébe Emadine szemcseppet. Mást nem tehet, mint az allergiás reakció következményeit kezeli . Sajnos ez a probléma, ha tényleg a kutyaszőr okozta nem fog olyan könnyen megoldódni. De ha nem az csak egy virusfertőzés, vagy a korai fák pollenje, akkor segíteni fog a kezelés.

        Tisztelettel:  Dr. Brugós László

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 12:05:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: