• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur/no! azert irok mert ez mar a 4-ik alkalom hogy elojott az allergiam. csak a labamon jelentkezik eleg nagy piros foltok amik olyan gobocskeknek felel meg es nagyon viszket. nem tudom hogy mitol johet ki, kaptam tuneti kezelest el is mult, de most ujra elojott. akkor azt mondtak hogy lehet hogy egy stresszesebb periodus miatt jott ki, ami igaz is, de az ezt megelozo alkalommal nyaralni voltam es szinten allergias lettem , akkor mar a hatamones a hasamon is jelentkeztek a kiutesek. valtozatosan eszem, mint zoldseget, mint gyumolcsot. nem  tudom elkepzelni hogy mitol johetett megint elo az allergiam. teny hogy megint egy nagyon nehez idoszakon megyek keresztul, tele feszultsegekkel. de tenyleg van olyan hogy allergias legyen valaki a  stresszre?

        valaszat elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Fel kellene a hátára ún. epicután tesztet, ami kimutathatja az allergiát. De a sterssz is okozhat kiütéseket.

         

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 21:46:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó