• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Pár órája elkezdett égni a szám, olyan mintha kimarta volna a só, pedig sósat nem ettem, és szerintem ittam eleget az elmúlt napokban. Vajon mitől lehet ez? Elképzelhető, hogy az allergiám egy újabb tünete?

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt érdeklődő,

        A szájban érzett égés nem feltétlenül allergiás tünetre utal, de lehet az is. Említi, hogy allergiás. Esetleg meg lehetne tudni többet erről? Mire allergiás? Mikor vannak tünetei? Milyen tünetei vannak? Mit szedett ezekre? Elmúltak? Most hasonló tünete van?

        Szedett-e a közelmúltban antibiotikumot? Talán a legjobb, ha megjelenik háziorvosánál. Ha erre nincs lehetősége, akkor vegyen be egy antihisztamin tablettát, ha van otthon ilyen és öblítse ki a száját szóda bikarbónás vízzel, többször is. Ha ezekre szűnik, akkor is menjen el orvosához, aki allergológushoz irányítja. Nem biztos, hogy az Ön által említett tünetet allergia okozza.

        Tisztelettel Dr. Brugós László

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-04-29 13:06:24; Megválaszolva: 2011. július 28., 07:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: