• Bőrkiütés mellékhatásként?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az elmúlt napokban Dalacin hüvelykrémet használtam. (Ezt a nőgyőgyászom a folyásom végett írta fel). Jelenleg tele vagyok piros kiütéssel (elég nagyok, és csúnyák), legfőképp a nyakamon és a mellkasomon, de az arcomon is van néhány. Mindez néhány napja tart, és jelenleg nem akarnak múlni, sőt mintha újabbak jelennének meg, pedig a krémet már nem használom. A gyógyszer mellékhatásai között szerepel a bőrkiütés. Ezzel mi a teendő? Ezek maguktól el fognak múlni, vagy esetleg erre van valami krém? Segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütés témában

        Kedves Kérdező!

        A gyógyszerallergia magától is elmúlik, de antihisztaminok, steroidok meggyorsítják a folyamatot, de sajnos ezeket nem lehet recept nélkül kapni, csak orvos írhatja fel.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina



        Kérdés: 2008-09-01 15:01:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 07:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: