• Allergiás gyógyszer alacsony vérnyomású betegnek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem! 24 éves szenvedek parlagfűallergiában. Az elején semmilyen gyógyszer nem segített, csak az orsövény műtét után a Claritine. Most úgy érzem, hogy továbbra is szakad rólam a víz, a fejemben hangyák fociznak és szédülgetek. A vérnyomásom 110 körül szokott lenni. Tud ajánlani olyan gyógyszert, ami recept nélkül kapható és biztosan nem viszi le jobban a vérnyomásomat? Köszönöm szépen:

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a antihisztamin témában

        Kedves Kérdező! Az antihisztaminok általában nem okoznak vérnyomás csökkenést. Bármelyik vény nélkül kapható szert nyugodtan kipróbálhatja. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. augusztus 14., 10:30; Megválaszolva: 2017. augusztus 16., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: