• Allergiás tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Tavaly májusban jelentkeztek először a tüneteim: folyamatos orrdugulás, tüsszentések, ritkán szemviszketés. A tünetek nagyon erősek voltak és szeptember közepéig álltak fent. Azóta teljesen tünetmentes vagyok. Jártam tüdőgyógyászaton Prick-teszten és vérteszten is, mind a kettő teljesen negatív lett mindenféle allergénre. Ezenkívül mellkas röntgen képem is negatív lett. Kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben mi a teendő? Mi lehet az oka ezeknek a klasszikus allergiatüneteknek?

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a Allergia, Szénanátha, Allergia tünetei témában

        Kedves Kérdező! Attól függetlenül, hogy az allergia tesztje negatív, a tünetei szezonális allergiára utalnak.Amennyiben idén is panaszos lesz,szedje a gyógyszereket ismét. A későbbiekben érdemes megismételni az allergia vizsgálatot, de lehet, hogy olyasmire allergiás, ami nincs benne a tesztsorba. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. február 22., 09:47; Megválaszolva: 2017. február 24., 20:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: