• Személyre lehetnek allergiás reakcióim?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szerkesztőség! Egyik napról a másikra befulladtam, nem kaptam levegőt,pedig nem csináltam semmit, hormongondjaim vannak és már 5 éve gyógyszert szedek, így az nem lehetett, elmentem orvoshoz, allergiatesztet is csináltak és kiderült hogy porallergiám, poratka allergiám van! Kaptam gyógyszert, így jobb! De a szemem is nagyon sokszor bepirosodik és van amikor bedagad, de az nagyon gyakran akkor amikor a barátommal találkozom, piros lesz a szemem másnapra, és ha együtt töltünk több időt akkor be is dagad! Eleinte nem volt ilyen gond, de már több mint fél éve ez van és nem tudom miért! Kérem segítsenek kideríteni mert nem szeretnék mindig szemcseppet, kenőcsöt használni! Fogalmunk sincs hogy mitől lehet! Kétségbe vagyok esve! Fájó, piros szemmel írom ezt Önöknek, kérem segítsenek rajtam! Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a Allergia témában

        Kedves Kérdező! Inkább arra gondolnék, hogy a környezet, ahol rendszerese találkoznak, pl. barátja lakása okozhat allergiás reakciót. Lehet, hogy régiek a bútorok, kárpitok, szőnyegek és sok a poratka. Barátja ruháján is lehet sok atkaszennyződés ebben az esetben. Valamilyen általa használt kozmetikum is kiválthat allergiás reakciót. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2014. április 06., 19:26; Megválaszolva: 2014. április 27., 23:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: