• csalán kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy fogászati probléma miatt 5 napig nap 3*1 dalacim antibiotikumot szedtem a gyogyszert szerdai nappal elhagytam és másnap csalán kiütések jelentek meg rajtam de az egész testemen .Megjelenik 5- darab megvakarom párperc alatt eltünik és teljesen más helyen elöjön ennek már egy hete szedtem 3 napig calcium sandozt. most ott tartok hogy megfigyeltem reggel jön elö a csalán kiütés nap közben nem okoz problémát. a dalacilin szedése alatt szintén nem voltak kiütések a kérdésem az lenne okozhatja ezt a gyogyszer esetleg annyira felboritotta a bélflorát hogy a szervezet igy reagál rá. elöre is köszönöm válaszát. Tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Felmerül gyógyszerallergia, keressen fel allergológiai szakrendelést, LTT vizsgálat javasolt a Dalacinnal.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2012. július 12., 07:00; Megválaszolva: 2012. július 13., 17:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        A Normaflore Extra teljessé teszi a bakteriális vagy vírusos fertőzés okozta akut hasmenés kezelését!
        A hajhullás kellemetlen, akár lelkileg is megterhelő lehet. Van megoldás!
        Tudjon meg többet a gyulladásos bélbetegségről! Hasznos információk az IBD-ről.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó