• Nyomás után kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám az, hogy ha erősebb nyomás éri a testem bármelyik pontját, akkor azon a területen enyhe duzzanat és kb 1x1 cm-es kiütések (sok) jelennek meg. Ezek a kiütések kb. egy nap után el is múlnak, nem viszketnek. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csalánkiütés témában

        A probléma oka a leírás alapján fizikális, pontosabban nyomási urticaria lehet. A pontos diagnózis, és kezelés miatt keressen fel bőrgyógyászati allergológiai szakrendelést!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 03., 22:17; Megválaszolva: 2011. december 05., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó