Almaboros puncs

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 liter almabor
  • 4 dkg fahéjas cukorszirup
  • 6 szegfűszeg
  • 2 darabka fahéj
  • csipetnyi szerecsendió (reszelt)
  • csipetnyi őrölt gyömbér
  • 2 narancs
  • 1 citrom

Elkészítés:

Az almabort a sziruppal, a szegfűszeggel, a fahéjjal, a szerecsendióval és a gyömbérrel megmelegítjük. Hozzáadjuk a meghámozott és gerezdekre szedett citromot és narancsot. Újra tűzre tesszük és felforraljuk. Leszűrjük és tűzálló csészékbe töltjük.

Hasonló receptek

Reggeli energiabomba

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Citrus-joghurtital

Ital, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Narancsos joghurtital (fogyókúrázóknak is)

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: