Sajtmártásos csirke
Hozzávalók:
- trapista sajt
- vaj
- csirke
- tej
- liszt
Elkészítés:
A csirkét be kell sózni majd állni kell hagyni. Közben elkészíteni a sajtmártást, ami úgy készül, hogy vajat felmelegítünk, beletesszük a lisztet majd felengedjük tejjel sózzuk borsozzuk szerecsendiót teszünk bele összefőzzük majd reszelt sajtot teszünk bele a csirkét megforgatjuk lisztben kisütjük forró olajban ha kisült a sajtmártásra tesszük ami már egy tepsiben van megszórjuk jól reszelt sajttal és megsütjük nagyon finom ajánlom mindenkinek
Hasonló receptek
Spenóttal töltött pulykamell
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Királyi csirke
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombával, belsőséggel töltött csirkecomb
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes