Zabkorpás zöldbableves
Hozzávalók:
- 20 dkg zöldbab
- 20 dkg sárgarépa
- 3 petrezselyem gyökere és levele
- 5 dkg zabkorpa
- 1dl 12%-os tejföl
- tengeri só
Elkészítés:
A feldarabolt zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet (levelét és gyökerét is) főzd meg enyhén sós vízbe. Amikor megpuhult, add hozzá a zabkorpát és a tejfölt.
Hasonló receptek
Vörös lencse krémleves
Leves, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkegulyás
Leves, Közepes
Cukormentes, Fogyókúra, Tejmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes
Indiai Leves
Leves, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes