Csicsóka gomolyasajttal
Hozzávalók:
- 50 dkg csicsóka
- olívaolaj
- zsálya
- fehérbors
- só
- 4 szelet gomolysajt
- étkezési keményítő margarin
Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).
Hasonló receptek
Parmezános gombasaláta
Vegetáriánus, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Paradicsomos bab egytál sertéshúsgombócokkal
Vegetáriánus, Közepes
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Rántott sajt
Vegetáriánus, Könnyű
Gluténmentes, , Mogyorómentes, Cukormentes