• Gyűjtés rákos gyermekek vizsgálatához


    Most egy új ultrahang-vizsgálófejre lenne szükség, amely lehetővé tenné a beteg gyermekek célzott pontos vizsgálatát. A készülékek beszerzéséhez minden segítség jól jön!

    Daganatos, leukémiás, beteg gyermekek vizsgálatához nélkülözhetetlen ez a műszer!

    A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány által a debreceni Klinika Gyermekgyógyászati Intézet és Gyermekhematológiai nem önálló Tanszéken mobil ultrahangkészülék segíti az orvosok munkáját!

    Ez az ultrahangkészülék nagyban elősegíti az osztályon kezelt leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyítását, mivel a készülék MOBILIS, így a kezelőben vagy akár a betegágynál is megtörténhet a vizsgálat!

    Most egy új ultrahang-vizsgálófejre lenne szükség, amely lehetővé tenné nem kizárólag a leukémiás, daganatos beteg gyermekek célzott pontos vizsgálatát, hanem segítene azon beteg gyermekeknek, akiknek hosszabb távú vénabiztosítás szükséges. Ezen ultrahangfej elsősorban az erek vizsgálatára, vizualizálására használható, melynek segítségével a vénákba könnyebben, szem ellenőrzése mellett behelyezhető valamely centrális vénás eszköz.

    Ez segíti az intenzív, onkológiai vagy egyéb osztályon ápolt krónikus gyermekeket, segíti az akut esetek ellátását, s hozzásegíti az orvosokat a pontosabb, gyorsabb, kevesebb szövődménnyel járó beavatkozás kivitelezéséhez!

    Az UH-készülék és beszerzendő fej pontos neve :
    Logik Book XP ultrahang, GE 8L-RS kompatibilis lineáris fejet, amely ára 1.816.100.- Ft

    Amiben a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány a segítségüket szeretné kérni, hogy adományukkal járuljanak hozzá a készülék beszerzéséhez!

    A készülékek beszerzéséhez minden segítség jól jön! 

    Szeretne segíteni? Több támogatási lehetőség közül is választhat. Mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz. A támogatási lehetőségekről és a gyűjtés részleteiről a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány honlapján ide kattintva olvashat.

    A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány kuratóriuma köszöni támogatásukat a beteg gyermekek és családjaik nevében is.

    (Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány)