• Fotópályázat asztmával küzdő gyermekeknek


    Sóbarlang belépőt nyerhetsz! Az Allergiamentes Életért Alapítvány fotópályázatot hirdetett Én és a természet címmel, óvodás és általános iskolás gyermekek részére. Örömmel jelentjük, hogy felhívásunk közzététele után új szolgáltatók is jelezték együttműködési szándékukat, felajánlásaiknak köszönhetően a pályázók között már több mint 100 nyereményt tudunk kisorsolni!

    Papp Gergő, az Allergiamentes Életért Alapítvány marketing felelőse elmondta, hogy a pályázat ötletét az Asztma Világnap fő témája adta, ebben az évben ugyanis az Asthma: Better Air, Better Breathing szlogen köré épülve szerveznek tematikus napot a világ számos pontján, az 1998 óta minden május első keddjén megrendezésre kerülő világnap alkalmából.

    „A pályázattal mi is szeretnénk ráirányítani a figyelmet a tiszta levegőn, a természetben eltöltött idő fontosságára. Eddigi programjainkhoz hasonlóan, most is célunk, hogy segítsük az asztmás gyermekek gyógyulását, ehhez kapcsolódik a pályázattal elnyerhető sóbarlang belépő.”

    Mivel az itt eltöltött idő egészségjavító hatása leginkább kúraszerű kezeléssel érhető el, ezért a nyertesek számára az egyszeri ingyenes belépési lehetőség mellett, kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget is biztosítanak az alábbi helyszíneken:

     

    Sóker Sóbarlang – 1066 Budapest, Mozsár utca 7.

    Sóterápium - 1211 Budapest, Posztógyár utca 1.

    Zuglói sóbarlang – 1144 Budapest, Füredi út 18.


    Hogyan pályázhat?

    Olyan fényképek beküldését várjuk a pályázatra, melyen gyermek(ek) a természetben, akár réten, strandon, hegyekben vannak, hogy ezzel is népszerűsítsük a szabadtéri programok fontosságát.

    Az elkészült alkotásokat az [email protected] e-mail címre várjuk, meghosszabbított határidővel, 2017. május 5-ig!

    A legjobban sikerült alkotásokat megosztjuk az Allergiamentes Életért Alapítvány Facebook-oldalán is: https://www.facebook.com/AllergiamentesEletert

    Ha a hosszú hétvégére kirándulást, játszóterezést tervez, szabadtéri programon vesz részt, örökítse meg a legjobb pillanatot a természetben gyermekével!

    Jól sikerült fotójával most Ön is nyerhet!

    Várjuk a pályázatokat szeretettel!

    (Allergiamentes Életért Alapítvány)