• Bohócdoktor Rajzpályázat 2017


    A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor programja az “Én Bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy az ifjúság körében az egészséges életmódot és a pozitív gondolkodást népszerűsítse.

    A pályázók a gyógyítás, betegség, gyógyulás, optimizmus témájában mutathatják be alkotásaik révén ötleteiket és gondolataikat, megjelenítve a pályázatban a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai segítségnyújtásának fontosságát. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.karitacio.hu hivatalos oldalon érhető el. Alkotásra Fel!

    Az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni.

    Stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs, A4/A3-as méretű beadvány az ideális méret.

    Korosztályok: 8 év alatti (óvodás - kisiskolás), 8-14 éves kor közötti (iskolás), 14 év feletti (fiatal/felnőtt) életkori kategóriába kerülnek besorolásra.

    A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű címét.

    Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje: 2017. február 20.

    Beküldési cím:
    Karitáció Alapítvány "Bohócdoktor Rajzpályázat 2017",
    6725 Szeged, Kálvária tér 31.
    Egy borítékban több pályázó pályaműve együtt is beküldhető.
    (A pályaművek kötelező melléklete egy, a pályázatot beküldő nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, A4-es méretű válaszboríték, ebben fog választ kapni a pályázat beküldője - csoportos beküldés esetén elég egy borítékot küldeni)

    A pályázat eredményhirdetése: 2017. március 10.

    A pályázat kapcsán a zsűri értékelése mellett lesz internetes szavazás is 2017. február és május között. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjakat (tábla pc-t, könyvet, ajándék utalványokat, egyéb értékes - kreatív díjakat) kapnak.

    Intézményi különdíj: a díjazásban részesülő pályázók oktatási intézményei / pedagógusai között értékes különdíj kerül kiosztásra.

    Az alkotók a pályázatot követően a pályázati beadvánnyal küldött megcímzett válaszboríték révén kiértesítésre kerülnek. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.karitacio.hu hivatalos oldalon érhető el. Alkotásra Fel!

    Nyomtatható Plakát Letöltés (pl. iskolai faliújságra) ide kattintva

    További információk a Karitáció Alapítvány facebook oldalán

    (Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány)