• Jótékonysági árverés egy leukémiás kisfiúért


    A PlayIT Show felhívására népszerű vloggerek ajánlották fel árverésre kedvenc tárgyaikat, hogy támogassák egy 10 hónapos szegedi kisfiú gyógyulását.

    A leukémia egy súlyos fajtáját állapították meg Kálmán Norbertnél, aki 10 hónapos korára már öt megterhelő kezelésen esett át. Norbi mostantól többet lehet majd otthon a szüleivel, viszont ennek feltétele, hogy kialakíthassanak számára egy steril szobát, hiszen a kisfiú immunrendszere még egy ideig védtelen a fertőzésekkel szemben. A szülők sajnos nem rendelkeznek az ehhez szükséges anyagi háttérrel, ezért a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványhoz fordultak segítségért.

    A PlayIT szervezői az alapítványon keresztül szeretnék segíteni a családot a steril szoba kialakításában. Ennek érdekében mozgósították a magyar videós társadalmat, arra kérve tagjait, hogy ajánlják fel személyes tárgyaikat egy jótékonysági árverésre, amelyet a november 26-i PlayIT Show keretein belül tartanak, ahová több mint 30.000 látogatót várnak.

    A youtuberek nem haboztak segíteni: Pamkutyaék a Wellhello paródiájukban viselt koronát, Goodlike a kedvenc fülesét, Anett és Ancsa a saját festményeiket, BTurbo az egyik kedvenc plüssfiguráját, Viszkok Fruzsi a kutyája sapkáját, a TheVR-os srácok pedig egy LEGO helikoptert ajánlottak fel. Kalapács alá kerül még Nessaj pólója, Unfield lámpája, az OCTV videósok által dedikált gépház, valamint a KD csapat versenyjátékokhoz használt kormánya.

    A GameGeek csatorna tagjai tudják, milyen érzés segítségre szorulni, hiszen nemrég egy lakástűz során odaveszett a technikai felszerelésük nagy része. Mégis segítenek, azt a gépházat ajánlják fel az árverésre, amit épségben sikerült kimenteniük a tűzből.

    Bővebb információért kattintson ide