• A rák világnapja - Segítők a Malomban


    Február 4-e a rák világnapja. Ebből az alkalomból a Van Holnap! Zsákos Alapítvány és Újbuda Önkormányzata civil bemutatkozó délutánt szervez.

    Amikor valaki szembesül a rák diagnózisával, nagyon nehéz helyzetbe kerül, egyáltalán nem könnyű megkeresni és megtalálni azokat az információkat, amik valóban segítségükre lehetnek a gyógyulásban. Programunk célja, hogy a daganatos betegek és hozzátartozóik megismerhessék azokat a szervezeteket, akik valódi, szakértő segítséget nyújthatnak a mindennapokban a betegséggel és az ahhoz kapcsolódó dolgokkal kapcsolatban.

    Időpont: 2016. február 5. 14-16 óra

    Helyszín: Malom Közösségi Tér, XI. Fehérvári út 88.

    Résztvevő szervezetek:

    Van Holnap! Zsákos Alapítvány

    Praktikus segítség vastagbélrákos betegeknek és hozzátartozóiknak. Kemoterápia és műtét előtti segítő csomagok, melyek segíthetnek a könnyebb és gyorsabb gyógyulásban.

    Mellrákfórum Alapítvány

    Online támogató közösség és rendszeres klubnapok betegeknek, mert senki nincs egyedül. A mindennapi hasznos tanácsok mellett a mellműtött nők speciális segítő csomagot is kaphatnak.

    Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány

    Széleskörű segítség limfómás és mielómás betegek számára. A négyféle klub között mindenki megtalálhatja a betegségének megfelelőt. Igazi támogatás minden érintettnek.

    Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

    Megismerhetjük a hospice ellátás fontosságát és lehetőségeit, és az önkéntes segítők munkájának nehézségeit és szépségeit.

    További Programok:

    könyvvásárlási lehetőség, kemoterápiás kendők, és más hasznos dolgok rákbetegeknek és hozzátartozóiknak

    További információk>>