• Actimel Maratonka


    Az Actimel szeretettel vár Téged a 30. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon 2015. október 10-11-én!

    Az Actimel bisztróban mindkét napon feltöltődhetsz a futás előtt, és október 10-én együtt melegíthetsz Miló Viktória profi boksz világbajnokkal az Actimel Maratonka távra.

     

     

     „Győztünk!” – mondta a katona, aki több mint 2500 évvel ezelőtt a maratoni ütközet után Athénig futott, hogy közölje a hírt a görögökkel. Ha hiszel magadban, bármire képes vagy és te is győzhetsz az idén 30. alkalommal megrendezésre kerülő SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, ahol sok ezer emberrel együtt valósíthatod meg az álmodat, amiben az Actimel is segítségedre lesz.

     

    A megmérettetés előtt szeretettel vár téged az Actimel bisztró, ahol a feltöltődés után Miló Viktória profi boksz világbajnok társaságában melegíthetsz be a 2.7 km-es Actimel Maratonka távra. Több kilométeres futás előtt rendkívül fontos a megfelelő folyadékbevitel és a friss gyümölcsök fogyasztása, ezért a maratoni futók kiemelt figyelmet fordítanak a szervezetük számára szükséges tápanyagok bevitelére. Az Actimel fogyasztása ajánlott a mindennapi változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként, így a maratoni futásra való felkészülés időszakában és a versenyek alkalmával is.

     

    Helyszín:

    Budapest, 56-osok tere (Felvonulási tér)

     

    Actimel Maratonka Időpont:

    2015.10.10. (szombat)

     

    Actimel Maratonka Iskolai Futam - rajt: 15:00 óra

    (Bemelegítés 14:30-14:40-ig)

     

    Actimel Maratonka Egyéni nevezők futama - rajt: 15:45 óra

    (Bemelegítés 15:15-15:25-ig)