• Diabétesz Séta - SYMA Rendezvényközpont


    A Nemzetközi Diabétesz Világnap tiszteletére rendez félórás közös sétát az Egy Csepp Figyelem Alapítvány november 16-án, vasárnap 15 órakor a SYMA Rendezvényközpont körül.

    Magyarországon 750 ezer regisztrált cukorbeteg él, és ugyanennyien nem tudnak arról, hogy cukorbetegek. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a 9. Egy Csepp Világnapon szervezett Diabétesz Sétával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy rendszeres mozgással megelőzhető a diabétesz, a cukorbetegek számára pedig az életminőség jelentős javulásával jár. Figyelemfelhívásként a résztvevők az akció végén megannyi luftballont engednek a levegőbe.

    Helyszín: Budapest, SYMA Rendezvényközpont, A-csarnok (Budapest, Dózsa György út 1.), 2014. november 16., 15 óra, indulás a főbejárat elől

    A helyszínen diabetológus, dietetikus, stressz-kezelési tanácsadó és pszichológus nyújt szakmai segítséget.Ezen kívül térítésmentesen tíz féle egészségügyi szűrés, érdekes előadások, valamint egészségpiac és kóstolók várják a látogatókat.

    A 9. Egy Csepp Világnapról
    November 16-án (vasárnap) egész nap ingyenes családi egészségnappal várják az érdeklődőket a SYMA “A” csarnokában. A szórakozásról trikke carving, Láthatatlan kiállítás, gyermek programok, ugrálóvárak, trambulin bemutató, interaktív gyermek foglalkozások gondoskodnak. A nap folyamán Wolf Kati koncertezik, fellépnek az X-Faktor sztárjai, a Kolompos együttes, Csonka András, Kocsis Tibor és a Csillagszemű táncegyüttes, valamint a Black Time tánciskola a Quantum XXL közreműködésével. Katus Attila, világ- és Európa-bajnok sportoló pedig közös bemelegítést tart délelőtt.

    Az Egy Csepp Világnap honlapja                              Az Egy Csepp Világnap Facebook oldala