• Öltözz Pirosba! Mutasd ki a szereteted! - Február 14.


    Az immáron negyedik alkalommal rendezi meg Öltözz Pirosba! Mutasd ki a szereteted! kampányát a Szemem Fénye Alapítvány, melyhez bárki csatlakozhat egy-egy piros kiegészítőt, vagy ruhadarabot viselve, piros ételt, italt fogyasztva, vagy éppen csodaszép piros hajkoronát festve magának. A résztvevők ezzel a vidám gesztussal fejezik ki együttérzésüket a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek és családjaik felé.

    Vegyen részt Ön is a Szemem Fénye Alapítvány vidám hangulatú jótékonysági megmozdulásban! Legyen február 14-e idén nem csupán a szerelmesek, de a beteg gyermekek különleges napja is! Várjuk magánszemélyek, közösségek, közintézmények, klubok, baráti körök cégek és vállalkozások jelentkezését az ország bármely pontjáról!

    És hogyan lesz ebből támogatás? Helyezzen ki adománygyűjtő perselyt, melybe hazánk első gyermekhospice házának, a Dóri Háznak támogatására szánt fejenkénti 200 Ft felajánlás kerül.

    Bővebb információkat az Öltözz Pirosba! napról honlapunkon (www.szememfenye.hu), valamint közösségi oldalunkon  (facebook.com/oltozzpirosba) talál. Kérdéseit és részvételi szándékát munkatársunk Farkas Éva az [email protected] e-mail címen, valamint a (72) 526 658-as telefonszámon várja.


    A SZJA 1% rendelkezésénél se felejtkezzen meg rólunk!
    „Szemem Fénye” – A Beteg Gyermekekért Alapítvány
    Adószám: 18321407-2-02