• Nyerni is lehet és adományozni is? Igen, mindkettőt!


    A sok kicsi jótékonysági akció lényege, hogy nagyon kicsi összeggel, akár már 1000 Ft-tal is támogathatunk, ráadásul úgy, hogy közben magunk is kapunk valamit, mert a pénzünk virtuális sorsjegyre váltódik, amivel nyerhetünk.

    Egy érdekes játék, ahol a tét minden alkalommal egy-egy jó ügy segítése. A sok kicsi minden évben más alapítvány céljait támogatja a karácsonyi akcióval. Az idei támogatott az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, melynek célja az emberek testi-lelki szenvedésein való enyhítés tápláló, vegetáriánus ételek osztásával. Az alapítvány a nyilvános ételosztásokon túl családsegítő, gyermekétkeztetési feladatokat is ellát, valamint 2010-től élelmiszercsomagok küldésével is segíti a vidéki rászorulókat.

    A jótékonysági nyereményjáték lebonyolítója a SoSe Közhasznú Alapítvány. Idén is főleg élelmiszer tárgyadományokra fordítják a befolyt támogatási összeget. Elsődlegesen a budapesti III. kerületi családsegítő és gyermekvédelmi központ által meghatározott rászoruló családok számára szervezett ételosztáshoz szereznek majd be a főzéshez alapanyagokat. Emellett az Ételt az életért Alapítvány karácsonyi - idén rekordmennyiségű, 5300 darabosra tervezett - élelmiszercsomagjaiba vásárolnak tartós élelmiszereket.

    Az akcióban 15-15 gasztronómiai jellegű és élményeken alapuló felajánlás vesz részt gasztrobloggereknek és cégeknek köszönhetően. Ezekre lehet sorsjegyeket választani 2013. december 1-14. között a www.sok-kicsi.hu weboldalon egy gyors regisztrációt követően. Ezután már csak egy kis szerencse kell, hogy megnyerjük a kívánt gasztronómiai terméket december 20-án. Aki nem nyer, az is boldog lehet, mert tudja, egy jó célt támogatott.

    Az elmúlt évek sikere után reméljük, hogy ez alkalommal is sokra megy a sok kicsi!

    További információ:
    http://sok-kicsi.hu/
    http://www.sok-kicsi.hu/nyeremenyjatek/nyeremenyek