• Rákgyógyítás magazin őszi lapszáma megjelent!


    Az ingyenes Rákgyógyítás Magazin 2013. őszi lapszáma immár elérhető országszerte az onkológiákon és a betegszervezeteken keresztül, valamint postán is megrendelhető.

    Rákbetegek végstádiumban: ki döntsön az út végén?

    Egykoron daganatos betegek erőt adó, sikeres gyógyulásának történetét mutatja be, de az élet végének dilemmáit sem kezeli tabuként a Rákgyógyítás Magazin 2013. őszi lapszáma. Az országos lap körbejárja az eutanázia kérdését, foglalkozik azzal, mikor lehet létjogosultsága műtétekkel megelőzni a rák kialakulását, s praktikus tippeket ad a kemoterápia okozta hányinger és hányás elkerüléséhez is.

    A rákbetegek és családjaik 2008 óta negyedévenként megjelenő ingyenes, s hirdetéseket sem közlő magazinja eljut a kórházakba, klinikákra, a betegszervezetekhez, s postán is megrendelhető.

    Kiemelt témák:

    •    Eutanáziavita: őszintén kell beszélni az elmúlásról is
    •    Rákmegelőző műtétek: mikor van létjogosultsága a csonkító operációknak?
    •    Rettegett mellékhatás: hogyan védhető ki a kemoterápia miatti hányinger?
    •    Gyógyult betegek: a rák nem törvényszerűen egyirányú út
    •    Sorstársak országszerte: a közösség lendületet ad a hullámvölgyekben is
    •    Étrend a betegségben: nincs tiltólista

    A Rákgyógyítás Magazint a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány jegyzi a www.rakgyogyitas.hu portállal együttműködésben. Az ingyenes, s hirdetéseket sem közlő újság elérhető országszerte az onkológiai centrumokban és betegszervezeteknél, valamint a szerkesztőség 6726 Szeged, Izabella u. 8. szám alatti postacímére küldött közepes méretű „postakész” válaszborítékkal lehetőség van a postai megrendelésre is.

    További információért kattintson ide!