• „Az egészség színes világa”


    Idén 25 éves „A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT!” Társadalmi
    Alapítvány.

    Jubileumunkat méltó módon szeretnénk megünnepelni. Változatos programmal készülünk születésnapunkra, minden korosztályt szeretnénk megszólítani. Elsősorban gyerekekre gondolunk, amikor meghirdetjük kreatív pályázatunkat „Az egészség színes világa” címmel. Várjuk a gyerekek munkáit, melyek a legkülönfélébb technikákkal készülhetnek, a ceruzarajztól a ragasztáson keresztül a papírmaséig.

    Kedves fiatal barátunk!

    Szeretnénk, ha lerajzolnád, ábrázolnád, hogy Te milyennek látod, gondolod, képzeled az egészséget, az egészséges embereket, állatokat, a környezetet. Te mikor érzed magad egészségesnek, és mit teszel azért, hogy „kicsattanj az egészségtől”? Miből látod azt, ha valaki egészséges? Milyen az, amikor például anya, apa, a nagyszüleid, a testvéred, a kutyusod egészséges? És milyen az, amikor betegek? Milyen az egészséges környezet, a falu, a város, az erdő, a rét, a virágok? Engedd el a fantáziádat, mutasd meg nekünk, milyen csodálatos dolog az EGÉSZség, és mutasd meg másoknak is, mit tehetnek érte!

    A pályamunkák készülhetnek önállóan vagy csoportosan, egy pályázótól egy munkát tudunk elfogadni. Az elkészült műveket kérjük az Alapítvány irodájába eljuttatni, vagy legkésőbb 2010. augusztus 28-án elhozni a Petőfi Csarnokba, ahol aznap egész napos, ingyenes, színes, változatos programokat kínáló rendezvénnyel ünnepeljük meg az elmúlt és az elkövetkező 25 évet. A pályázat értékelése, az eredmény kihirdetése a helyszínen aznap délután lesz, a díjazottak értékes nyereményekre számíthatnak!