• Doktor Natúrsziget Egészségnap


    2011. június 26-án vasárnap a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ (Klauzál Ház) ad helyet az országos egészségnap-sorozat első rendezvényének.

    A rendezvénysorozat célja az egészséges életmód népszerűsítése, a figyelem felhívása a prevenció fontosságára, a betegségek megelőzésének és gyógyításának alternatív megoldásaival.

    A Doktor Natúrsziget Egészségnapon ingyenes szűrésekkel (vérnyomásmérés, antioxidáns-mérés, vércseppanalízis stb.), egésznapos fitnessbemutatókkal, ismeretterjesztő előadásokkal, tanácsadásokkal, kóstolókkal várjuk az érdeklődőket.

    Az egészségnapon szakmai kiállítók is résztvesznek, gyógytermékekkel, cukormentes édességekkel, funkcionális élelmiszerekkel, biokozmetikumokkal ismerkedhetünk meg segítségükkel, amelyekkel megelőzhetjük a betegségek kialakulását, illetve egészségesen táplálkozhatunk.

    Egész nap orvosi gyógymasszőrök, fitoterapeuták, tanácsadók várják a látogatókat, kéréseket és kérdéseket, meglepetésvendégek és előadók vesznek részt az eseményen.

    A kilókkal küszködő látogatók találkozhatnak Szoó Judit szerzővel is, aki „Kilófaló” című könyvsorozatának legújabb kötetét mutatja be a rendezvényen. Egészséges és finom ételek receptjeit, egy merőben új életstílus bemutatását kapjuk majd tőle, és mindenki egy-egy finom, könnyen elkészíthető, kilófaló receptet kap ajándékba.

    A családosoknak játszóház, kreatív gyermekprogramok gondoskodnak az egésznapos szórakozásról, amely alatt számos új módszerrel, termékkel is megismerkedhetnek az egészséges életmód jegyében.