• Szűrővizsgálat

    WEBBeteg - T. Zs., fordító, Lektorálta: Dr. Pétervári László, szülész-nőgyógyász
    In vitro fertilizáció
    Minden mesterséges megtermékenyítési folyamat előtt sor kerül bizonyos vizsgálatokra, melyek nem csupán a beavatkozáshoz szükségesek, de annak sikerességét is kilátásba helyezhetik. Az optimális eredmény érdekében a szervezetet fel kell készíteni a beavatkozásra, amely bizonyos kötelező vizsgálatokkal jár együtt.
    WEBBeteg - Kósa-Boda Veronika, újságíró
    Lehet bármilyen felkészült egy versenyző, dolgozhat bármennyit a legjobb teljesítmény elérésén, ha nincsen versenyengedélye nem versenyezhet. Vannak mindenki számára kötelező vizsgálatok és engedélyek, s vannak olyanok is, amelyeket csak egy-egy sportág versenyzőinél kell elvégezni.
    WEBBeteg
    Harminc éves nő vagyok, a párom 44 éves férfi. Milyen rendszeres szűrővizsgálatok ajánlottak nekünk? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Sok szempontból a prosztatarák olyan a férfiaknak, mint a mellrák a nőknek. A második leggyakoribb oka a rákos haláleseteknek, s minél idősebb egy férfi, annál nagyobb valószínűséggel lesz prosztatarákos beteg.
    WEBBeteg
    Szeretnék egészségtudatosan élni és szűrővizsgálatokra járni rendszeresen. Mikor, milyen egészségügyi szűrést támogat az OEP, mihez kell beutaló? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    oxigenmedical.hu
    Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek okozzák az elhalálozások több, mint felét. A statisztikai mutatók különösen elszomorítóak annak tudatában, hogy a szív- és érrendszeri betegségek esetében megelőzéssel, vagy időben történő beavatkozással teljes gyógyulás érhető el.
    Medipress
    Az új, széleskörű svéd kísérlet szerint, a mammográfiás vizsgálat még annál is nagyobb mértékben csökkentheti az emlőrák okozta halálozást, mint a legtöbb szakértő korábban gondolta.
    WEBBeteg
    A Life Code egy diagnosztikai eljárás, amely segítségével rövid idő alatt a teljes emberi szervezet feltérképezhető, láthatóvá válnak a múltbeli elváltozások, és megjeleníthetőek azok a gócpontok, amelyek későbbi problémák kialakulását jelezhetik előre. (x)
    WEBBeteg
    Ha most jelentkezik a LifeCode vizsgálatára, és jelzi, hogy a webbeteg.hu oldalon keresztül ért el bennünket, akkor 2000 forint kedvezményben részesül!
    LifeCode
    Ma már a betegségek nagy százalékban megelőzhetőek, és nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű dolgokra kellene sokkal jobban odafigyelnünk.(X)
    Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós
    Legyenek szívesek megírni, hogy mikor, milyen egészségügyi szűrést támogat az OEP, mihez kell beutaló? Köszönöm válaszukat.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!