• Szűrővizsgálat

    WEBBeteg - T. Zs., fordító, Lektorálta: Dr. Pétervári László, szülész-nőgyógyász
    In vitro fertilizáció
    Minden mesterséges megtermékenyítési folyamat előtt sor kerül bizonyos vizsgálatokra, melyek nem csupán a beavatkozáshoz szükségesek, de annak sikerességét is kilátásba helyezhetik. Az optimális eredmény érdekében a szervezetet fel kell készíteni a beavatkozásra, amely bizonyos kötelező vizsgálatokkal jár együtt.
    WEBBeteg
    A Life Code egy diagnosztikai eljárás, amely segítségével rövid idő alatt a teljes emberi szervezet feltérképezhető, láthatóvá válnak a múltbeli elváltozások, és megjeleníthetőek azok a gócpontok, amelyek későbbi problémák kialakulását jelezhetik előre. (x)
    WEBBeteg
    Ha most jelentkezik a LifeCode vizsgálatára, és jelzi, hogy a webbeteg.hu oldalon keresztül ért el bennünket, akkor 2000 forint kedvezményben részesül!
    LifeCode
    Ma már a betegségek nagy százalékban megelőzhetőek, és nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű dolgokra kellene sokkal jobban odafigyelnünk.(X)
    Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós
    Legyenek szívesek megírni, hogy mikor, milyen egészségügyi szűrést támogat az OEP, mihez kell beutaló? Köszönöm válaszukat.
    gendiagnosztika.hu
    A terhesgondozást az orvossal és a védőnővel történő rendszeres találkozások biztosítják, melyek alkalmával a terhesség nagyságától függően különböző vizsgálatok történnek.(x)
    hvg.hu
    Miközben a hazai orvosok arra figyelmeztetnek, rosszul tesszük, ha nem járunk szűrésekre, német kutatók meglepő eredményeket közöltek: bizonyos esetekben nemcsak fölöslegesek, hanem károsak is a megelőzést szolgáló vizsgálatok.
    Hvg.hu
    Minden leendő szülő joggal aggódik, hogy vajon gyermeke egészségesen jön-e a világra. Az aggodalom nem alaptalan, a hazai statisztikák szerint az újszülöttek négy százaléka érkezik valamilyen rendellenességgel.
    WEBBeteg - Németh Ványi Klári
    Az ország orvosi egyetemeinek hallgatói ismert személyiségekkel az ország négy nagyvárosában (Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs) élőláncból formálták meg a Diabétesz Világnap szimbólumát, a kék kört.
    WEBBeteg - Kiss Katalin
    WebBeteg - Keveset tudunk az egészségünkről: a magyar lakosság nem ismeri a legfontosabb rizikófaktorokat, és hiányzik a tudatos prevenciós magatartás is - derül ki a Szinapszis Kft. legfrissebb, 2008. márciusában végzett, ezerfős lakossági, reprezentatív mintán alapuló felméréséből.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!