• A WEBBeteg az év egészségügyi honlapja

    Szerző:
    WEBBeteg

    A WEBBeteg nyerte el Az Év Honlapja 2010 címet egészségügy kategóriában - derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny csütörtök esti eredményhirdetésén Budapesten.

    Az Év Honlapja 2010 logoÜnnepélyes díjátadó gálaest keretében, december 2-án kiosztották az idei 'Az Év Honlapja' díjakat Budapesten, a Hotel Heliában. A pályázatra ezúttal összesen 353, ezen belül egészségügy kategóriában a tavalyinál több, 18 nevezés érkezett.

    A megmérettetésen kategóriánként egy honlapnak ítélik oda az Év honlapja díjat. Idén saját kategóriájában a legjobbnak portálunkat, a WEBBeteg.hu-t ítélte a szakmai zsűri. 

    A WEBBeteg már indulásának évében, 2008-ban, majd 2009-ben is elnyerte a megmérettetés Minőségi Díj elnevezésű elismerését, idén pedig a legjobbnak ítélt honlapnak járó "Az Év Honlapja 2010" logo viselésére is jogosulttá vált. A díj odaítélésében szerepet játszott a honlap megjelenése, az innovativitás, a tartalom minősége, továbbá a tájékozódási és kapcsolattartási lehetőség. Tavaly óta mind megjelenésében, mind működésében megújult portálunk. Változatlan tartalmi színvonal és a megszokott szolgáltatások megtartása mellett a WEBBeteg sokkal gyorsabb, megjelenése pedig korszerűbb lett.

    Igyekszünk a jövőben is megfelelni az eddigi bizalomnak, hogy Önök minél hasznosabb, orvosilag hiteles segítséget kapjanak gyógyulásuk vagy egészségük megőrzése érdekében.

    A zsűri Az Év Honlapja cím mellett további díjakat is kiosztott: a "Minőségi Díjat" az Egészségkalauz, a Különdíjat a Babaszoba.hu portál nyerte el. Gratulálunk kollegáinknak is!

    Legutóbb frissült:
    Címkék: Év Honlapja,
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Fiatalkori mellrák

    Tóth András

    Szűcs Adriána modellel beszélgettünk, aki 16 kemoterápián van túl.

    Mi az a divertikulózis?

    Dr. Mármarosi István

    Mi utalhat a vastagbél falán kitüremkedő képletek jelenlétére?

    Gyakran egészségügyi ellátásra szorul?

    Fél az esetleges kórházi fertőzésekről? Mi tudjuk, hogyan küzdheti le, ráadásul költségtérítést is kaphat. Önkénteseket keresünk, jelentkezzen!

    Hírlevél, amilyet mindig is szeretett volna

    Mit szólna egy olyan hírlevélhez, ami nem zaklatja Önt kéretlen információkkal, hanem Ön mondja meg, hogy miről szóljon és milyen gyakran érkezzen? A WEBBetegé mostantól ilyen. Ismerje meg, hogyan alakíthatja saját igényeihez hírlevelünket!

    Frissítettük Adatvédelmi Szabályzatunkat

    Fontos számunkra felhasználóink személyes adatainak védelme, ezért az Európai Unió adatvédelmi előírásaival összhangban a WEBBeteg is módosította szabályzatát. Válaszok a leggyakoribb kérdésekre.

    A legolvasottabb egészségügyi Facebook posztok márciusban

    Márciusban is számos érdekes cikk és más tartalom jelent meg a WEBBeteg közösségi oldalán. Mutatjuk, melyek voltak azok, amelyek a legjobban érdekelték az olvasóinkat.

    Az Év Honlapja: ismét minőségi díjas a WEBBeteg

    A tavalyi év után 2009-ben is Minőségi Díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által kiírt "Az Év Honlapja 2009" versenyen.

    Az információ fél egészség - Egyéves a WEBBeteg

    Napi 15 ezer látogató, az Év honlapja versenyen kapott minőségi díj és számos pozitív visszajelzés bizonyítja, hogy az emberek igénylik a hiteles orvosi, egészségügyi tájékoztatást.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.