Betegségmegelőzés az életmóddal

Több mint TestŐr
frissítve:

Azok az ételek, amik jelentős mértékű inzulinszint-kiugrást okoznak, idővel elősegíthetik a túlsúly, a magas vérnyomás, a cukorbetegség kialakulását. Inzulinszint-kiugrást nemcsak a szénhidrátok okoznak, hanem az állati fehérjék is, főleg a tej fogyasztása. Ezeket a megfigyeléseket többek között olyan népcsoportok táplálkozásából szűrték le, akik főleg növényi étrenden élnek és időskorukra sem nő a vérnyomásuk, hanem csökken. Az átlag életkor pedig jóval hosszabb náluk, mint Európában vagy Amerikában.

Cikkajánló

Ízületi fájdalmak
Ízületi fájdalmak

Milyen okai lehetnek? Hogyan kezelhető?

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Cs. K., fordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.