• Fagyizni és kávézni is lehet egészségesen!

        Szerző:
        WEBBeteg

        Egyre többen vannak, akiknek valamilyen ételallergiája van, így a cukrászdák is fontosnak tartják, hogy a laktóz – vagy gluténérzékeny, a cukorbeteg, vagy csak tudatosan élő és táplálkozó vendégeknek is tudjanak megfelelő édességeket kínálni.

        Már ihatunk bio kávét kókusz tejszínnel, vagy laktózmentes tejjel. Azonban a fagylaltról sem kell lemondaniuk a tejfehérjére érzékenyeknek. A gyümölcs alapú fagylaltok például laktózmentesek. Vannak már paleo fagyik is, amik édesítőből, növényi rostból, és gyümölcsből készülnek, így a glutén-, - tojás, - és laktózérzékenyek egyaránt fogyaszthatják!

        Legutóbb frissült:
        • WEBBeteg.hu
      • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA