• A hús is lehet egészséges!

        Szerző:
        WEBBeteg

        A vörös húsokban található aminosavakra, vas - és cink tartalomra és a magas fehérje tartalomra szervezetünknek szüksége van, de nem mindegy, hogy hogyan készítjük el ezeket a húsokat!

        Régi brazil szokás nyomán kardra is húzhatjuk, és a tűz felett süthetjük őket, így sokkal kevesebb zsírra van szükség az elkészítéshez, és az ízvilágot is megőrizhetjük! Főleg, ha szárított fűszernövények helyett friss fűszernövényeket használunk.

        Madár Vera ma már bármit ehet, de nem volt ez mindig így! Kamaszkorában volt, hogy 86 kg-ot mutatott a mérleg, utána viszont 40 kg-ra fogyott le, de még ekkor is kövérnek látta magát! Szerencsére a családja segítségével leküzdötte az anorexiát, és ma bátran ehet, persze azért vigyáz, hogy egészségesen tegye mindezt!

        Legutóbb frissült:
        • WEBBeteg.hu
      • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA