• GUNA-Biolifting… hogy természetesen szebb legyen

    Szerző:
    WEBBeteg

    A ráncok kialakulása, a bőr tónusának fokozatos elvesztése egyértelmű jelei az idő múlásának. Korunk és saját egyre növekvő elvárásainknak megfelelve, a nők (és mára a férfiak) nagy köre fordul plasztikai sebészeti és/vagy esztétikai bőrgyógyászati, professzionális kozmetikai megoldásokhoz ezen változások lassítása, eltüntetése céljából.

    Olaszországból érkezett meg hozzánk az a természetes módszer, amelyet már több mint 30 esztétikai bőrgyógyászattal foglalkozó orvos végez, országszerte. Egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező közülük, Dr. Illich Melinda. Az eljárással kapcsolatos tapasztalatairól, betegei véleményéről, és visszajelzéseikről kérdeztük a doktornőt  XIII., kerületi, Váci út 4-ben található magánrendelőjében:

     - Számomra is meglepő volt, hogy milyen nagyszerű eredményeket látok a betegeimen már az első néhány Biolifting kezelés után. Nem kell hetekig várni a sebgyógyulásra, de még csak napokra sem kell „kivonnia magát a forgalomból” annak, aki igénybe veszi ezt az eljárást, mert fél órával a beavatkozás után már nyugodtan részt vehet akár egy fogadáson, akár egy randevún. Az eredmény azonnali, és óráról-órára teljesedik ki. Lehet-e egy orvosnak nagyobb öröme annál, mint amikor pár órával a kezelés után hálás és örömteli SMS-eket és e-maileket kap boldog és elégedett pácienseitől.

    Dr. Illich Melinda belgyógyász,
    akupunktőr

    Mi is a Biolifting?

    A Guna-Biolifting kezelés olyan békés, finom változásokat idéző esztétikai, kozmetikai megoldás, amely

    • természetes alapanyagokat használ
    • ráncsimító hatása nem “feltöltés” vagy idegbénítás következménye, hanem a bőrszöveti anyagcsere javulásának eredménye
    • nem okoz mesterkélt hatású változást,
    • természetes, fokozatos, hosszú távú javulást eredményez
    • nincs ismert mellékhatása (terhesség alatt, krónikus betegséggel együtt élőknél is alkalmazható)
    • más terápiás eljárásokkal is kombinálható /megelőzheti és követheti a plasztikai sebészeti beavatkozásokat, kiteljesítheti a különböző feltöltő eljárásokat

    Mondhatjuk, hogy a biolifting kezeléseknek köszönhetően bőrünk évekkel korábbi állapotát nyerhetjük vissza. Egyszerűen megfiatalodunk, „hamvasabbak” leszünk.

    Milyen területeken használják a bioliftinget?

    Leggyakoribb kezelési kérés az arcfiatalítás, ránctalanítás, a toka megemelése, csökkentése, hölgyeknél a narancsbőr, cellulit kezelése, esetleg a mell feszesítése, petyhüdt felkar körtérfogatának csökkentése, a bőr feszesítése, illetve makacs zsírpárnák mobilizálása hasról, tomporról, combokról. Ezekre mind-mind különböző hatóanyagú homeopátiás biolifting komplex ampullák állnak a rendelkezésünkre, és egyéni „koktél „ állítható össze személyre szabottan, az igényeknek megfelelően.

    Mégis akkor mi ennek a homeopátiás esztétikai bőrgyógyászati kezelésnek az alapelve?

    A megfelelő Guna-Biolifting termék kiválasztásával a szervezet önszabályozó működését serkentjük. A homeopátiás dinamizált hatóanyagok közvetlenül a kötőszöveti mátrixba kerülnek, ahol szignálként szerepelve serkentik azon anyagok termelődését /hyaluronsav, kollagén, citokinek, neurotranszmitterek, interleukinek/, amik a szöveti rejuvenációt (megfiatalodást) eredményezik.  Alkalmazása során a szervezet saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat és szelíden végbemenő hosszú távú változás következik be. Pontosabban:

    • A helyi keringés serkentése által javul a bőr táplálása, nő a hőmérséklete, ez biztosítja az üde színt, a bőr szebbé, egészségesebbé és üdévé válik.
    • A szöveti anyagcsere fokozásával (drenázs) a bőr a sok lerakódott méreganyagot, salakanyagot könnyebben eltávolítja, ezáltal visszaadja a bőr üdeségét, rugalmasságát.
    • Szöveti építő folyamatok stimulálása által a kötőszöveti sejtek normalizálják működésüket, amelyek a bőr megújulásához szükséges anyagokat termelik. A kollagén és elasztin termelődés fokozásával az arcbőr feszesebbé, teltebbé válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek.
    • Ezzel párhuzamosan otthoni homeopátiás sejtregeneráló “anti-aging” kúrát javasolunk a pácienseinknek, amely az egész szervezetre hatást gyakorolva felébreszti és támogatja az immunrendszert, a kúra végén így nem csak szépnek, hanem energetikusabbnak, egészségesebbnek érezheti magát a szépülni vágyó a saját bőrében!

    Milyen egy ilyen kezelés? Fájdalmas?

    Nem fájdalmas, hiszen csak mezoterápiás módszerrel vagyis a bőr felső rétegeibe adott apró kis injekciók segítségével jutatjuk be a természetes anyagot. (4mm-es mikrodermás tűvel)

    Mi van, ha én nem bírom a tűszúrást?

    Dermarollerrel, elektroporátor, iontoforézis vagy ultrahang alkalmazásával is bejutatható adott kezeléshez szükséges hatóanyag komplex, amely ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket alacsony koncentrációjú, dinamizált hatóanyagokat tartalmaz.

    Én is kezelhetem magam otthon?

    Nem, a kezelést csak GUNA Biolifting tanfolyamot végzett szakorvos, vagy kozmetikus végezheti. Ők határozzák meg a kezelés módját a megfelelő diagnózis felállítása után. Általában 5 és 10 között, heti vagy kétheti  gyakorisággal javasolt a kezelés. Félévente, évente egy emlékeztető kúra ajánlott. Persze, otthoni kiegészítő terápiás lehetőségek is vannak, amellyel tartósabbá tehető az eredmény.

    Hol férhető hozzá a Biolifting kezelés?

    Én is szeretettel várom a rendelőmben a biolifting kezelést kipróbálni kívánó ügyfeleket. Egyre több kolléga foglalkozik biolifting kezeléssel országszerte, és a fővárosban is. Tudtommal a www.biolifting.eu honlapon tudnak választani Önökhöz közel lévő orvosi rendelőt, kiemelt kozmetikát. Akinek sikerült felkeltenünk az érdeklődését, annak azt javaslom, ne késlekedjen! Karácsonyi akciónk keretében most 20 %-kal olcsóbban veheti igénybe ezt a szolgáltatást. Amennyiben 5 alkalmas karácsonyi ajándék bérletet vált, 25% a kedvezmény. Lepje meg kedvesét!

    (GUNA-Biolifting - Dr. Illich Melinda belgyógyász, akupunktőr )

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Ételintolerancia teszt

    Prediag Kft.

    Panaszait egy ételfehérjével szemben kialakult intolerancia is okozhatja! (x)

    Megoldás hajhullás ellen

    Vichy

    A probléma megelőzhető és kezelhető. Mutatjuk, hogy mire figyeljen! (x)

    Frakcionált lézeres bőrfiatalítás

    Rengeteg nő, de manapság sok férfi is álmodik harmincas évei után fiatalos, rugalmas és selymes arcbőrről. Sajnos előbb vagy utóbb...

    Komplementer orvoslás és alternatív...

    A komplementer medicina olyan kiegészítő gyógymódokat foglal magában, amelyek a hagyományos, más néven allopátiás orvoslás eljárásai...

    A homeopátia hatástalan

    Vezető tudósok állítása szerint a homeopátia terápiás zsákutca. Egy szisztematikus vizsgálat után arra a következtetésre jutottak, hogy...

    Öngyilkosság - Megakadályozható lenne?...

    Ismeretes, hogy Magyarország a befejezett öngyilkosságok területén mindig előkelő helyen állt, bár az elmúlt 20 évben a statisztika...

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA