• Bringázz a Munkába!

    Szerző:
    WEBBeteg

    Vasárnap indult és egy hétig tart a Bringázz a Munkába! kampány téli fordulója. A hét nap alatt minden nap más témában próbálják a szervezők felhívni a figyelmet a téli kerékpározás lehetőségeire.

    Pignitzky Ágota hangsúlyozta: az általában öthetes őszi és tavaszi kampányokkal ellentétben a téli csak egy hétig tart, nincs verseny és nyeremények sem várnak a résztvevőkre, viszont a kilométereket továbbra is lehet vezetni a honlapon, ahol már megtalálhatók a hét eseményei.

    A Magyar Kerékpárosklub szervezésében vasárnap túrázásokat szerveznek az egész országban, hétfőn közös munkába bringázáson lehet részt venni, kedden az öltözködés lesz a középpontban, szerdán közösségi rendezvényeket szerveznek, csütörtökön az egészségmegőrzés, pénteken pedig a karbantartás lesz a fő téma.

    Legutóbb a több mint 11 ezren vettek részt a Bringázz a Munkába! őszi kampányán. Az őszi kampány 4 ezer új belépővel bővült, akiknek 6 százaléka autóról vagy motorról váltott kerékpárra.

    A Bringázz a munkába kampány hivatalos weboldala: http://bam.hu/

     

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Gasztroparézis

    Dr. Felszeghy Enikő

    Az étkezési szokások megváltoztatása mellett milyen kezelés jöhet szóba?

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    A túl sok biciklizés erekciós zavart és meddőséget okozhat

    Tanulmányok által bizonyított, hogy a túl sok és túl hosszú ideig tartó biciklizés növeli a merevedési zavar és a meddőség kockázatát. Ezért a profi kerékpárosoknak, duatlonistáknak, triatlonistáknak azt tanácsolják a szakemberek, hogy fagyasztassák le a spermájukat, még mielőtt az a sportkarrier áldozatává válik.

    Fogyókúra - Nem mindegy, melyik mozgásformát választjuk!

    A fogyókúrának és az életmódváltásnak fontos része a fizikai aktivitás. Nem mindegy azonban, hogy hogyan mozgunk! A rosszul megválasztott sportolással sokan kifejezetten ártanak szervezetüknek.

    Sporttal az egészségért!

    A sport nemcsak a test épülésére, de a szellemi fejlődésre is hatással van. A Tisza-parti Vásárosnaményben szinte mindenki valamit sportol, persze előtérben vannak a vízi sportok, az úszás mellett a kajakozásnak, de az egyre divatosabb sárkányhajózásnak is széles rajongótábora van már. Akik meg a biciklizést részesítik előnyben, azok a 150 kilométeres bicikliúton akár körbe is karikázhatják a környező településeket, megtekintve közben a helyi nevezetességeket is.

    Programajánló

    1 Musical ősbemutató Monostoron
    2 Rozé Fesztivál Villányban
    3 Kézműves Sörfesztivál Kiskunfélegyházán

    Kerékpározás - A sportorvos ajánlása

    A kerékpározásnak számtalan válfaja ismert: hegyi-, országúti-, túrakerékpározás, spinning - hogy csak a legismertebbeket említsük. Mindegyik közös jellemzője, hogy kortól és nemtől gyakorolható és élvezhető. Lássuk, miről is van szó!

    Nyári pihenés gyermekes családoknak

    Egy szülő számára a nyár akkor válik igazi kihívássá, amikor gyereke lesz és rájön, hogy az iskolai és az óvodai szünetek mind nyárra vannak időzítve.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.