• Lóval az egészségért

    Szerző:
    WEBBeteg

    A Mátrai Gyógyintézet immáron második alkalommal, 2009. június 20-án 10:00 órai kezdettel "Lóval az egészségért" címmel egész napos családi rendezvényt szervez mátraházai egységünk óvoda alatti terén. A belépés díjtalan.

    A szervezők célja egy szórakoztató családi programokkal egybekötött egészségi állapotot felmérő szűrések végzése, illetve tanácsadás, az egészséges életmód és megelőzés népszerűsítése.

    A rendezvényen különböző egészségügyi szűréssel, tanácsadással, programokkal, a kisebbeket gyermekprogramokkal várjuk. A vállalkozó szelleműek különböző versenyeken, vetélkedőkön mérhetik össze erejüket, tudásukat. Délelőtt izgalmas lovasbemutatóval szórakoztatjuk a közönséget, majd utána érdekes előadást hallhatnak a lovasterápiáról.

    További fellépők, programok: Ritmus táncstúdió, Tobolyka néptáncegyüttes, Realdance táncstúdió, Lívia és a Kelet Gyöngyei, Vidróczki Néptáncegyüttes. A táncon kívül fergeteges kabaréjelenetekkel, vetélkedőkkel és Ingyenes egészségügyi szűrésekkel várjuk az érdeklődőket. Rendezvényünk sztárvendége Csonka András lesz. A napot utcabál zárja, melyhez a zenét Zsola és a Vad Orchideák zenekar biztosítja.

    A programokon résztvevők tombola vásárlásával tehetik próbára szerencséjüket. Elszállásolásukról - igény esetén - a szervezők gondoskodnak.

    További információ: http://www.magy.eu illetve 37/574-500

    (WEBBeteg)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Demencia

    Dr. Veress Dóra

    Nyelési nehézség, félrenyelés. Megoldások táplálkozási nehézségek esetére.

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Programajánló

    1 Musical ősbemutató Monostoron
    2 Rozé Fesztivál Villányban
    3 Kézműves Sörfesztivál Kiskunfélegyházán

    Nyári pihenés gyermekes családoknak

    Egy szülő számára a nyár akkor válik igazi kihívássá, amikor gyereke lesz és rájön, hogy az iskolai és az óvodai szünetek mind nyárra vannak időzítve.

    Riska Gyerekfesztivál

    Riska Gyerekfesztivál Gyöngyösön!

    Legyen a szíved a szenvedélyed!

    10-ből 5-en szív-és érrendszeri megbetegedésben halnak meg hazánkban, holott az orvosok szerint a szívinfarktusok száma megfelelő odafigyeléssel megelőzhető lenne. Szeptember utolsó vasárnapja minden évben a Szív Világnapja. A rendezvény médiatámogatója a WEBBeteg.hu.

    Szeptembertől 300 iskolában indulhat meg a lovaskultúra-oktatás

    Budai Gyula szerint az elmúlt két évben több támogatást kapott a hazai lovaságazat, mint az azt megelőző húsz esztendőben, szeptembertől pedig közel 300 általános iskolában kezdődhet majd meg a lovaskultúra-oktatás.

    Változnak a lovas turisztikai szolgáltatásokra vonatkozó előírások

    Változnak a lovas turisztikai szolgáltatásokra vonatkozó előírások: a módosítás új szabályozási elemként a lovak alkalmassági vizsgálatára vonatkozó követelményeket és a lovasterápia, illetve a fogyatékos személyek lovagoltatása szolgáltatás személyi feltételeit is tartalmazza - hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteki közleménye.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.