• Gyógyító tapsifülek - Jótékonysági akció beteg gyermekekért az Arena Plazában

    Szerző:
    WEBBeteg

    A tavasz beköszöntével színes nyulak lepik el pár napra az Arena Plaza földszintjét. Indul a jótékonysági Nyusziakció!

    Az I. sz. Gyermekklinika kis betegei gyógyulhatnak abból a támogatásból, amely a Magyarországi Kerekasztal Egyesület akcióján gyűlik össze 2015. április 2-4. között. Az adománygyűjtés helyszíne az Arena Plaza lesz, a támogatásokért cserébe plüss nyuszi jár majd.

    Beteg gyermekek vizsgálatát, gyógyulását elősegítő berendezések megvásárlását támogató adománygyűjtés lesz április 2-4. között Budapesten, az Arena Plaza földszintjén. A tervek szerint, az összegyűlt felajánlásokból a szervező Magyarországi Kerekasztal Egyesület lélegeztetőt, csontfúrót, újraélesztő készüléket vásárol majd a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika sürgősségi osztályának.

    Hirdetések

    „Örömmel adtunk helyt a Nyusziakciónak, vásárlóink segítségével így még többet tehetünk a kisgyermekek gyorsabb gyógyulásáért” - mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere.

    Ajándék a segítőknek! A támogatók sem távoznak üres kézzel: minden adományozó egy egyedi plüss nyuszit kap ajándékba, amelyet értelmi fogyatékos fiatalok készítettek Budapesten.

    A Nyusziakció időpontja: 2015. április 2-4.

    A Nyusziakció helyszíne: Arena Plaza földszint, a Keleti pályaudvar felőli bejárat

    (www.doubledecker.hu)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Gasztroparézis

    Dr. Felszeghy Enikő

    Az étkezési szokások megváltoztatása mellett milyen kezelés jöhet szóba?

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Indul a nyaralás! Veszélyek a vízparton és a vízben

    A figyelmeztetések ellenére minden évben történnek vízbe fulladások vagy vízi balesetek, pedig szinte minden esetben ki lehetne védeni a balesetet, a tragédiát.

    Orvosok vonóval: május 28-án koncertezik a kvartett

    A négy belgyógyász orvosból álló Semmelweis Vonósnégyes tagjai többféle hangszeren is játszanak, munka után összejárnak és gyakorolnak, gyakran pedig koncertre hívják őket.

    Ápoló- és védőnőhiány: nagyobb probléma, mint a kevesebb orvos?

    Az EU átlagához képest 25 százalékkal kevesebb a magyar kórházakban az ápoló, a szakdolgozói kamara, a MESZK honlapján több mint 200 álláshirdetés olvasható. Amíg nem találnak megfelelő szakdolgozót a kórházak, bérnővért alkalmaznak, magasabb fizetésért.

    Gyógyszerbiztonság: új adatbázisba kerülnek az étrend-kiegészítők

    Megújul egyebek mellett az étrend-kiegészítők és a speciális gyógyászati célra szánt tápszerek adatbázisa – köszönhetően egy, az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló projektnek.

    Jótékonykodás európai szinten

    Hazai és külföldi hallgatók is csatlakoztak november 10-14. között a nemzetközi Social Erasmus Week jótékonysági akciójához.

    Több mint 6,5 millió gyűlt össze a Gyermekmentő Szolgálat támogatására

    Több mint 6,5 millió forint gyűlt össze a Segíts egy mosollyal című jótékonysági akcióban a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) javára, az adományt a szervezet vezetője csütörtök este vehette át.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.