• Nyerni is lehet és adományozni is? Igen, mindkettőt!

    Szerző:
    WEBBeteg

    A sok kicsi jótékonysági akció lényege, hogy nagyon kicsi összeggel, akár már 1000 Ft-tal is támogathatunk, ráadásul úgy, hogy közben magunk is kapunk valamit, mert a pénzünk virtuális sorsjegyre váltódik, amivel nyerhetünk.

    Egy érdekes játék, ahol a tét minden alkalommal egy-egy jó ügy segítése. A sok kicsi minden évben más alapítvány céljait támogatja a karácsonyi akcióval. Az idei támogatott az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, melynek célja az emberek testi-lelki szenvedésein való enyhítés tápláló, vegetáriánus ételek osztásával. Az alapítvány a nyilvános ételosztásokon túl családsegítő, gyermekétkeztetési feladatokat is ellát, valamint 2010-től élelmiszercsomagok küldésével is segíti a vidéki rászorulókat.

    Hirdetések

    Alapítványok, egyesületek


    Alapítványok, betegszervezetek, egyesületek adattára a WEBBeteg címtárában, elérhetőséggel, információkkal, tevékenységi területek leírásával. Alapítványok, egyesületek>>

    A jótékonysági nyereményjáték lebonyolítója a SoSe Közhasznú Alapítvány. Idén is főleg élelmiszer tárgyadományokra fordítják a befolyt támogatási összeget. Elsődlegesen a budapesti III. kerületi családsegítő és gyermekvédelmi központ által meghatározott rászoruló családok számára szervezett ételosztáshoz szereznek majd be a főzéshez alapanyagokat. Emellett az Ételt az életért Alapítvány karácsonyi - idén rekordmennyiségű, 5300 darabosra tervezett - élelmiszercsomagjaiba vásárolnak tartós élelmiszereket.

    Vészhelyzet, elsősegély

    Az akcióban 15-15 gasztronómiai jellegű és élményeken alapuló felajánlás vesz részt gasztrobloggereknek és cégeknek köszönhetően. Ezekre lehet sorsjegyeket választani 2013. december 1-14. között a www.sok-kicsi.hu weboldalon egy gyors regisztrációt követően.Ezután már csak egy kis szerencse kell, hogy megnyerjük a kívánt gasztronómiai terméket december 20-án. Aki nem nyer, az is boldog lehet, mert tudja, egy jó célt támogatott.

    Az elmúlt évek sikere után reméljük, hogy ez alkalommal is sokra megy a sok kicsi!

    További információ:
    http://sok-kicsi.hu/
    http://www.sok-kicsi.hu/nyeremenyjatek/nyeremenyek

    Támogasd a Down szindrómás gyerekeket!


    Ne pazarold az idődet arra a kérdésre, hogy miért nem jobb hely ez a világ. Inkább azt kérdezd: Mit tehetnék azért, hogy jobb legyen? Erre találsz választ. (Leo Buscaglia) Mi most megmutatunk egy lehetőséget is. Támogasd a Down szindrómás gyerekeket!>>

    (Proper PR)

     

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Fiatalkori mellrák

    Tóth András

    Szűcs Adriána modellel beszélgettünk, aki 16 kemoterápián van túl.

    Mi az a divertikulózis?

    Dr. Mármarosi István

    Mi utalhat a vastagbél falán kitüremkedő képletek jelenlétére?

    A szemet is gyönyörködteti egy virággal díszített mesterfogás

    Egy szépen tálalt étel kiemelhet a hétköznapokból egy étkezést. Ehető virágokkal pedig még különlegesebb lehet az alkalom, főleg ha az étel íze is válaszol a látvány harmóniájára.

    Varázslatos receptekkel az ebéd is élménnyé alakul át

    Fontos, hogy az étkezés ne csak táplálékbevitel legyen. Egy mesterien elkészített étel művészien tálalva, hangulatos környezetben és persze kellemes társasággal élménnyé alakul át. Az étkezés, akár egy ízutazás, pihenőt jelenthet a pörgős napokban, és segít megélni és értékelni az élet apróbb szépségeit.

    Hizlaló gyümölcslevek, alattomos grapefruit - Meglepő tények

    Mindannyian szeretnénk egészségesen étkezni, ám ennek érdekében rengeteg dologra kell odafigyelnünk: milyen tartósítószerekkel, színezékekkel készült az élelmiszer, na és persze mekkora kalóriatartalommal bír. Azonban ha mindezeket szem előtt tartjuk, akkor is akadhat olyan információ, amivel olykor még a leginkább egészségtudatos vásárlók sincsenek tisztában.

    Feldolgozott ételek pro és kontra

    Feldolgozott ételekként emlegetjük azokat, amelyek fizikai és kémiai eljárásokon esnek át, így végeredményben más jellegű ételt kapunk, mint amilyen az alapanyag volt. Tehát lehet feldolgozott étel egy kolbász is, amit különféle húsokból állítottak elő, de lehet egy konzerv készétel is, amibe mindenféle sókat és anyagokat tettek, hogy sokáig fogyasztható maradjon.

    68 év a csuklás világrekordja

    A Guiness Rekordok Könyve szerint a kategória győztese 1922 és 1990 között minden nap 10. másodpercében csuklott, ezzel ő lett a leghosszabb ideig tartó csuklás rekordere. Ha ön ennél gyorsabban szeretne megszabadulni a tünetektől, érdemes elolvasnia dr. Augusztinovicz Monika, fül-orr-gégész orvos tanácsait!

    A mai technológiával akár biominőségű is lehet egy konzerv!

    Régi beidegződés, hogy a konzerv étel nem egészséges, hiszen a modern innovációk a konzervipart is megújították. A gyors és kíméletes vákuum eljárással a zöldség a földekről akár néhány óra alatt a dobozba kerülhet, és így tartósítószer-mentesen is megőrzi a frissességét.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.