Egészség mérgek nélkül - Silegon 140 mg, a természetes méregtelenítő

WEBBeteg
megjelent:

A Silegon 140 mg étrend-kiegészítő kapszula segíti a máj hatékony méregtelenítő munkáját és regenerációját gyógyszerszedés, vegyszerekkel való rendszeres érintkezés, alkoholfogyasztás esetén.

A májmegnagyobbodás okai és tünetei
A máj nagysága kopogtatással is jól megítélhető, de a hasi ultrahangos vizsgálat is nagyon pontosan tud róla nyilatkozni. A máj méretének növekedésére hívhatja fel a figyelmet e a jobb bordaív alatti fájdalom, emelett általános tünetként gyengeség, felhasi teltségérzés, hányinger is jelentkezhet. A májmegnagyobbodás okai és tünetei

Nem hiába mondják oly gyakran az orvosok és gyógyszerészek, hogy az egyik legkeményebben dolgozó szervünk a májunk. A máj a szervezet anyagcseréjének (cukor-, zsír-, fehérje-, hormon- anyagcsere) központja, az epe-képzésért felel, a szervezet méregtelenítését végzi. A májat károsító tényezők közül a legjelentősebbek: az alkohol, a hepatitis A, B, C vírusok , a különféle vegyszerek - a feldolgozott élelmiszerekben található mesterséges anyagok (tartósítószerek, festék- adalékanyagok), a gyógyszerek (pl. fogamzásgátlók, antibiotikumok, gyulladáscsökkentők), de az egészségtelen táplálkozás következtében fellépő túlsúly, magas koleszterinszint, cukorbetegség is ide tartoznak.

A káros anyagok következtében a májsejtek egy része elpusztul. Ugyanakkor a májsejtek megújulásának folyamatát a rendszeres alkohol-, vagy gyógyszerfogyasztás lassítja.

Silegon - Nemcsak védi májat, de a májsejtek megújulását is segíti

máriatövis
A máriatövis

A Silegon 140 mg étrend-kiegészítő kapszula hatóanyaga, a máriatövisből kivont silymarin, természetes májorvosság. Hatékonysága abban is megmutatkozik, hogy nem csak védi a májat, de segíti a májsejtek megújulását. Az évszázadok óta ismert gyógynövényből, a máriatövisből kivont silymarin hatóanyag- májvédő hatású, mert:

  • semlegesíti a májsejtekben lebomló méreganyagokból keletkező szabad gyököket (antioxidáns hatás)
  • megakadályozza a méreganyagok májsejtbe való bejutását (antitoxikus hatás)
  • a túlterhelt májsejtek regenerálásával segíti a máj újjáépülését

Bár leggyakrabban a különféle májproblémákkal küszködő emberek használják, de valójában mindazok számára hasznos lehet, akik bármely más okból fokozott terhelésnek teszik ki májukat.

Ebbe a csoportba tartoznak például a fogamzásgátlót szedő nők, a festők, a kozmetikusok, a fodrászok és növényvédő szerekkel dolgozók is. Szedése azoknak is ajánlható, akik folyamatosan gyógyszert szednek, hisz még számos vény nélkül kapható készítmény is megterheli és károsíthatja a májat. A máriatövisben levő silymarin számos hétköznapinak tűnő tünetet is enyhülhet, így például a fáradtság, az étvágytalanság és az emésztési problémák.

A máriatövis kivonat hozzájárul a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkció fenntartásához, így a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. A máriatövis kivonat hozzájárul a máj egészséges működéséhez és a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációjához és az emésztőrendszer egészséges működéséhez.

Egy doboz Silegon 140 mg 60x étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula ajánlott fogyasztói ára 1. 875 Ft. Napi 2 kapszula alkalmazása esetén egy doboz Silegon 140 mg 60x kapszulával 1 havi méregtelenítő és májtisztító máriatövis kúra biztosítható.

Az étrend- kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot!

Forgalmazza: TEVA Magyarország Zrt.

Cikkajánló

Krónikus fejfájás
Krónikus fejfájás

Tippek krónikus fejfájásban szenvedőknek.

Hátfájás
Hátfájás

Mit érdemes tudni a hátfájásról?

WEBBeteg - Huszár Zsoltné dr., szakgyógyszerész
WEBBeteg - Dr. Dunás-Varga Veronika, belgyógyász
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
Oxygen Medical - Dr. Vass Éva, gasztroenterológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.