• Ginzeng és ginkgó - Két hatékony gyógynövény még hatékonyabb kombinációban

   Szerző:
   WEBBeteg

   A ginzeng használata elterjedt az ázsiai konyhákban. Ginkgóval - egy másik évezredes múlttal rendelkező gyógynövénnyel - kombinálva előszeretettel alkalmazzák különböző ételek elkészítésekor. Ennek oka, hogy a ginzeng és a ginkgó bizonyos szervrendszerekre kifejtett hatása erősíti egymást: úgynevezett szinergisták. (x)

   A kínai és koreai konyhában a ginzeng, ginkgó tartalmú ételeket rendkívűli műgonddal készítik el. Ilyen például a híres koreai csirkeleves, a samgyetang, amihez 4 éves ginzenggyökeret, válogatott gingkóbogyót használnak, és afrodiziákumként, energetizáló ételként fogyasztják. Évszázadok óta  ismerik, használják ezt a hasznos kombinációt.

   Alkoholos italokat, likőröket, borokat is készítenek a távol-keleti országokban (elsősorban Koreában) ginzengből. Ilyen például az ismert koreai ginzeng bor, az insamju.

   Gyógyszerként is alkalmazzák

   A modern gyógyszerkutatás eredményeképpen napjainkban rendelkezésre állnak a ginkgó-ginzeng hatóanyagú kombinációs gyógyszerkészítmények is, meghatározott javaslatokkal. Így pontos arányban, tisztított és hatóságilag ellenőrzött formában, nagymértékben biztosított a két gyógynövényból nyert gyógyszerhatóanyag egymást erősítő, pozitív hatása, amelyek az alábbiak:

   • javítja a szervezet ellenállóképességét, energetizál;
   • fokozza az agyi vérkeringést, javítja a memóriát.

   Ezeket az előnyöket a gyógyszerkészítmények biztosítják a legellenőrzöttebb formában.

   Kérünk azonban mindenkit, legyenek óvatosak gyógynövénytartalmú ételekkel, italokkal: ha valaki a koreai étteremben két-három tál samgyetangot fogyaszt, hozzá pár pohár insamjut iszik, akkor komoly mennyiségű gyógynövény kivonatokat is magához vesz.

   Amire Önnek is szüksége lehet

   GinsanaA Gincosan® természetes kombinációja a ginkgo biloba és a ginzeng kivonatának, melyek javítják a szellemi teljesítményt: segítenek a koncentrálásban, a figyelem megtartásában és javítják a memóriát. Hagyományos növényi gyógyszer, a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó. A Gincosan® kiváló választás azok számára, akik szeretnének megbirkózni a romló mentális teljesítményből fakadó nehézségekkel, vagy megakadályozni az olyan, idősebb életkorral is összefüggő problémákat, mint például a koncentráció vagy a szellemi frissesség csökkenése.

   A Gincosan® elérhető kemény kapszula formában, 30 darabos kiszerelésben. Napi 2x1 kapszula bevétele ajánlott (reggel és délben) étkezés után.

   Bővebben További információ a Gincosan kapszuláról

   A Gincosan® kapszula megvásárolható a WEBBeteg.hu partner webpatikájában:

   >> PharmaPlaza.hu <<

    

   Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása

   a régóta fennálló alkalmazáson alapul.



   A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el

   a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg

   kezelőorvosát, gyógyszerészét!

    

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu