• Tanácsok a hajhullás ellen

   Szerző:
   WEBBeteg

   A hajhullás bármely életkorban előfordulhat, és különböző erősségű lehet. Hatása lehet az önbizalomra, főként, ha fiatalkorban, vagy ha olyankor jelentkezik, amikor egyéb stresszforrásokkal is szembe kell nézni. A hajhullást sok minden kiválthatja, amelyek lehetnek szezonálisak, de kiválthatja extrém stressz vagy az általános egészségi állapot is. Ezért fontos először szakértőkhöz, bőrgyógyászhoz fordulni és megismerni a hajhullás okait, mielőtt a különböző kezelési lehetőségeket tanulmányozná. Az alábbi tanácsok segíthetnek ennek a problémának a csökkentésében minden típusú hajhullás esetén. (x)

   Táplálja a hajhagymáit

   A kiegyensúlyozott étrend és a jól működő endokrin rendszer alapvető fontosságú a hajhagymák egészséges működéséhez. A proteinek elősegítik a haj sejtnövekedését akárcsak az izmok esetén, edzés után. A tojás kiváló fehérje és létfontosságú B-vitamin-forrás. A vas és a cink egyaránt fontosak az egészséges fejbőrhöz, fontolja meg ezek kiegészítő szedését.

   Kímélje a fejbőrét

   A túl gyakori samponos hajmosás és a hajfestés károsíthatja a hajhagymákat, a

   meglévő hajat gyengítheti és törékennyé teheti. Soha ne fésülje ki a haját, ha az nedves és próbálja nem húzni! Hajszárításkor válasszon hideg levegőt a károsodások megelőzése érdekében, és ne tegye ki a fejbőrt túlzott napsütésnek sem, mert ez kiszáríthatja!

   Aludjon többet!

   Számos klinikai vizsgálat kimutatta, hogy az alváshiány kiválthatja vagy gyorsíthatja a hajhullást. Az alvás regenerálja az egész szervezetet, és elengedhetetlen az immunrendszer erősítésének, a hormonális egyensúly, az állóképesség növeléséhez valamint a stressz leküzdésében.

   Kevesebb stressz

   Minél többet szorong, annál rosszabbá válik az általános egészségi állapota és a fejbőr állapota is. Többen is aggódnak amiatt, hogy vajon a partnerük továbbra is szeretni fogja-e őket; egyesek társadalmilag visszahúzódóbbá válnak. Beszéljen szeretteivel a problémáról!

   Célzott program

   A hajhullás elleni fellépést érdemes időben elkezdeni. Ez ellen nyújt most új segítséget a hajhullás úttörő szakértője, a Dercos. Az új Aminexil Clinical 5 program 20 év kutatás eredménye. Az Aminexil - egy bizonyított klinikai hatékonyságú, hajhullás elleni referencia molekula - különleges kombinációja 4 további aktív hatóanyaggal a széleskörű hatásért, a gyökerektől a hajvégekig. A textúra nem folyik, nem ragad és nem hagy nyomot a hajon. Nem irritálja a fejbőrt és az elvékonyult hajat. Az energizáló sampont a hajhullás elleni program kiegészítő termékeként fejlesztették ki. A haj erősebb és élettel telibb lehet a hajgyökerektől a hajszálak végéig.

   Még több információ

   (Vichy)

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu