• Gyors, kényelmes orvosi ellátás korlátok nélkül

   Szerző:
   WEBBeteg

   Kellő odafigyelés és törődés, rendezett környezet, modern felszerelés, gyors és szakszerű ellátás, rövid várakozási idő – a Generali reprezentatív felmérése szerint az emberek számára ezek a legfontosabb szempontok az egészségügyi ellátással kapcsolatban. Egyre többen csatlakoznak a Generali Egészségprogramjához.(x)

   Az állami rendszer keretében azonban sokszor nem teljesülnek maradéktalanul ezek az elvárások, ezért egyre többen kötnek szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást, hogy magas minőségű orvosi ellátásban részesülhessenek.

   A Generali Egészségprogramjának keretében biztosítottak országszerte több mint 200 szakképzett szakorvosnál, akár korlátlan ellátást, illetve személyre szabott éves szűrővizsgálatokat is igénybe vehetnek.

   Ellátás és egészségügyi szolgáltatás - kinek, mikor jár?


   Aki rendelkezik TAJ kártyával, még nem biztos, hogy biztosított, így nem szerezhet jogosultságot a társadalombiztosítás ellátásaira. Tehát hiába van születésünk óta a tárcánkban a kártya, ha nem vagyunk jogosultak, mert például nem fizetik utánunk a járulékot, vagy nem jelentettük be a változásokat. Ellátás és egészségügyi szolgáltatás - kinek, mikor jár?>>

   2012-től a biztosítói szerepvállalásnak köszönhetően a lakosság széles köre előtt nyílt meg a lehetőség, hogy olyan színvonalas egészségügyi ellátást vegyenek igénybe, amelyet korábban nem engedhettek meg maguknak.

   Az azóta eltelt másfél évben már több ezer magánszemély és vállalat csatlakozott a Generali Biztosító Egészségprogramjához, amely már néhány ezer forintért is biztosítja a legkorszerűbb szakellátást.

   Úgy vélem, a sikerünkben nagy szerepe van annak, hogy az ügyfelek igényeit szorosan követve alakítottuk ki a csomagjainkat, és a visszajelzések alapján további finomhangolásokat végeztünk ezeken a termékeken. Így például fontos kiemelni, hogy nálunk nincs limit az ellátások igénybevétele tekintetében, tehát mindenki annyiszor keresi fel az orvosát, amennyiszer ez szükséges. A legkomplexebb csomagban a biztosítás minden indokolt ellátást fedez, még a fekvőbeteg-ellátást is. A minden biztosítottnak járó, személyre szabott, éves szűrővizsgálataink is nagyon népszerűek, hiszen az állami ellátórendszerben sokszor rendkívül körülményes ezeket igénybe venni, pedig az ember élete is múlhat azon, hogy időben felismernek-e egy betegséget” – hangsúlyozta Schaub Erika, a Generali személybiztosítási üzletágának vezetője.

   Az alapcsomag már havi 5-10 ezer forint közötti összegért elérhető, ez járóbeteg-ellátást, valamint labor- és diagnosztikai vizsgálatokat tartalmaz.

   Az eddigi adatok alapján legnépszerűbb csomag a középső, mely 8-16 ezerért a terhesgondozást, házivizitet, betegszállítást és ambuláns műtéteket is fedezi. Az extra csomag pedig ezen kívül VIP-szintű kórházi fekvőbeteg-ellátást is tartalmaz.

   Ha egy munkáltató csoportosan köt biztosítást, a dolgozók életkorától függetlenül egységes díjjal, már dolgozónként havi 7 ezer forintos biztosítási díj mellett hozzájuthatnak a legkorszerűbb szakellátáshoz és diagnosztikai szolgáltatásokhoz. Minden csomagnak része a személyre szabott preventív szűrőprogram, a szájüreg- és bőrrák szűrés, valamint az e-pszichológiai tanácsadás.

   A biztosítottaknak országszerte több mint 200 szakképzett szakorvos és –személyzet áll rendelkezésére, de emellett a Generali Egészségvonalon a nap 24 órájában kérhetnek orvosi segítséget, egészségügyi tanácsokat, illetve foglalhatnak időpontot a kezelésekre.

   Egészségbiztosítás

   Egyre több biztosító jelenik meg a piacon a legkülönbözőbb csomag ajánlatokkal. A legnagyobb eltérések a biztosítással fedezett egészségügyi szolgáltatásokban tapasztalhatók, az igénybe vétel módja, és ennél fogva a díjak szerint. A közös előnye a magán-egészségügyi ellátást biztosító szolgáltatási csomagoknak, hogy lehetővé teszik a várakozás nélküli, akár korlátlan orvosi ellátást. Aloldalunkon hasznos információkat talál a rendszer működésével, és a piacvezető biztosítók ajánlataival kapcsolatban.

    

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu