• Világszínvonalú orvosi ellátás napi egy kávé áráért

   Szerző:
   WEBBeteg

   Ma már szerencsére nem igaz az az állítás, hogy a legmagasabb színvonalú orvosi ellátás, vagy a drága gyógyszerek csak a milliomosok kiváltsága lenne. Napi egy kávé áráért minden magyar család számára elérhetővé váltak a világ legjobbnak tartott szakorvosai.(x)

   Best Doctors Egészségbiztosítás


   Egy 55 éves hölgynél méhnyakrákot diagnosztizáltak, az erre kapott kezelés azonban nem érte el a kívánt eredményt. A beteg ekkor ahhoz az orvosi szolgáltatóhoz fordult, amely a világ legjobbnak tartott szakorvosait gyűjti össze.

   Az itteni specialisták hamar rájöttek, hogy az eredeti diagnózis téves volt: a páciens nem méhnyakrákban, hanem vastagbélrákban szenved, amelyet a módosított diagnózis után sokkal nagyobb hatékonysággal tudtak kezelni.

   A vastagbélrák és tünetei


   A vastag- és végbélrák jelenleg harmadik leggyakoribb a daganatos halálok között Magyarországon, előfordulása pedig egyre gyakoribbá válik hazánkban és világszerte egyaránt. A vastagbélrák és tünetei>>

   A fenti történet akár egy magyar beteggel is megtörténhetett volna, tavaly óta ugyanis hazánkban is elérhető a Best Doctors Egészségbiztosítás, amely lehetővé teszi, hogy a betegek a világ legjobban felszerelt egészségügyi intézményeiben, a szakma által legjobbnak tartott szakorvosokkal kezeltethessék magukat, illetve tőlük kérjenek második orvosi szakvéleményt.

   Köztudott, hogy Magyarországon a halálozások több mint feléért a rákos megbetegedések, egynegyedéért pedig a szív- és érrendszeri betegségek felelősek. Különösen veszélyeztetettek ebből a szempontból azok, akiknek családjában előfordult már ilyen betegség, akik munkájukból adódóan sok stressznek vannak kitéve, vagy akik mozgásszegény, egészségtelen életet élnek.

   Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    

   Fontos tudni, hogy ezen súlyos megbetegedések gyakran olyan kezelést igényelnek, amelyek Magyarországon nem, vagy csak korlátozott módon állnak rendelkezésre, költségük pedig a beteg számára több tízmillió forintra is rúghat, hiszen a hazai egészségügy helyzetéből adódóan nem mindig képes ezeket finanszírozni. Ha pedig a beteg a gyógyulás reményében külföldön keres kezelést, úgy még magasabb költségekkel szembesülhet – egy csontvelő transzplantáció például a magas presztízsű amerikai kórházakban 500-600 ezer euróba kerül!

   A Best Doctors Egészségbiztosítással azonban a drága kezelések elérhető közelségbe kerülnek a magyarok számára is, hiszen a szolgáltatás költsége kb. napi egy kávé árának felel meg. A biztosítás megköthető magánszemélyek részére, de a cégvezetők adómentes juttatásként is biztosíthatják munkavállalóik számára.

   (CIG Pannónia)

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu