• Lézeres látásjavítás: éles látás pár perc alatt

   Szerző:
   WEBBeteg

   A szemüveg vagy a kontaktlencse sokak számára nem jelent tökéletes megoldást. Az éles látás azonban ma már nem kiváltság: lézeres technológiával mindössze pár perc alatt, fájdalommentesen lehet korrigálni a fénytörési hibákat. (x)

   A lézeres látásjavítás során egy számítógéppel vezérelt excimer lézerrel korrigálják a szaruhártya alakját, így a retinán újra éles kép alakul ki. Általánosságban a rövidlátás -12 dioptriáig, a távollátás +6 dioptriáig, míg a belső szemtengelyferdülés 6 dioptriáig kezelhető. A Zyoptix eljárással akár a magasabb rendű, rejtett fénytörési hibák is korrigálhatók, illetve a vékony szaruhártyával rendelkezők látásproblémái is megszüntethetők.

   A lézeres kezelés előtt mindenképpen szükség van egy teljes körű kivizsgálásra. Az eredmények alapján lehet megítélni, hogy kinek melyik eljárás a legmegfelelőbb. A legmodernebb diagnosztikai eszközök (illetve a hozzájuk kapcsolódó lézertechnológia) teljesen egyénre szabott megoldásokat is lehetővé tesznek.

   Mit érdemes mérlegelni a döntéskor?

   • Pontos és biztonságos: A legmodernebb technológia olyan szemkövető és szivárványhártya-felismerő rendszerrel párosul, amely a kezelés során minden egyes lézerpont helyzetét ellenőrzi és szükség esetén korrigálja, így maximális biztonságot nyújt.
   • Gyors és fájdalommentes: A lézeres kezelés mindössze pár percig tart, ráadásul a lebenyes eljárásoknál mind a kezelés, mind a gyógyulás fájdalommentes.
   • Hosszú távú eredmény: A lézeres látásjavítás egy életre szóló megoldás. A kezeléssel nem csak a kényelmetlenségektől lehet megszabadulni, de a szemüvegre vagy kontaktlencsére fordított kiadások is megtakaríthatók.

   Éles látás – most 30%-kal kedvezőbb áron!

   Az Optimum Látásjavító Lézerközpont 30% kedvezményt biztosít a Plus és Elite kezelések árából mindazoknak, akik november 15-ig jelentkeznek a lézeres kezeléshez szükséges szemészeti vizsgálatra. A kedvezményhez a határidőig csak jelentkezni kell, de az eredmények alapján érdemes mielőbb döntést hozni, hiszen amennyiben a kezelést 2011. december 31-ig kéri, a 30%-os kedvezmény mellett a vizsgálati díjat is visszatérítik.

   Mit kell tudni az Optimumról?

   • Magyarországon itt érhető el a legtöbb eljárás egy helyen, így mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást választhatja.
   • Magyarország egyik vezető látásjavító intézete.
   • Több mint 11 év tapasztalat.
   • Az Optimum pácienseinek 97 százaléka a kezelés eredményének tudatában vallja, hogy anyagilag is megérte a lézeres látásjavítás.
   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu