A fülzúgás és szédülés okai és kezelési lehetőségei

Bilobil - Támogatott tartalom
megjelent:

A hirtelen fellépő vagy tartós fülzúgás igen gyakori probléma. E kellemetlen, zavaró tünet hátterében sokféle betegség állhat: az idegrendszer betegségei, magas vérnyomás, vérszegénység, érelmeszesedés, érfejlődési rendellenességek, stb. Azonban, ha a fülzúgás mellé szédülés is társul annak hátterében valószínű, hogy az elégtelen agyi vérellátás áll. (x)

Bilobil® kapszulák

Hatóanyag: Ginkgo biloba levél száraz kivonata.

Az elégtelen agyi vérellátás következtében fellépő fülzúgás, szédülés, illetve az esetleges alvászavarok, nem csak az időseket érintik, bár tény, hogy a kor előrehaladtával egyre gyakrabban fordulnak elő ezek a tünetek.

Mit tehetünk az agyi vérellátás optimalizálása érdekében?

Agyunk vérellátása nagyban függ érrendszerünk állapotától. Mindenekelőtt életmódunkon kell változtatnunk: hagyjuk el káros szokásainkat, táplálkozzunk egészségesen, rendszeresen végezzünk testmozgást. Az agyi vérellátást és az általános agyi és végtagi keringést kedvezően befolyásolja a Ginkgo biloba kivonata, amely a Bilobil kapszula hatóanyaga.

A Bilobil kapszula hatóanyagát egy különleges növényből, a Ginkgo biloba leveléből nyerik. E természetes eredetű készítmény nemcsak enyhíti, de segít megelőzni a rossz agyi, illetve végtagi keringés okozta tüneteket. Sikere bizonyított memóriazavarok, szédülés, fülzúgás, alvászavarok, végtagok hűvössége, járáskor jelentkező fájdalom, rossz közérzet esetén.

A Bilobil forte 80 mg kapszula a központi idegrendszeri zavarok tünetei enyhítése mellett, agyi keringési zavarok, és memóriakárosodások súlyosbodásának lassítására is hatásos. Emellett ajánlott nyaki eredetű keringési zavarok okozta halláscsökkenés kiegészítő kezelésére, valamint végtagi keringési zavarok esetében a fájdalommentes járástávolság növelésére.

Hatására lassulhat az Alzheimer-kór okozta elbutulás folyamata is. Sikerrel alkalmazható továbbá a nyaki eredetű keringési zavarok okozta halláscsökkenés kiegészítő kezelésére, illetve végtagi keringési zavarok esetében a fájdalommentes járástávolság növelésére.

A készítményekről

A Bilobil kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A Bilobil forte 80 mg kapszula és a Bilobil Vital kemény kapszula vény nélkül kapható gyógyszerek.

A Bilobil Vital kemény kapszula serkenti az agyi vérkeringést és anyagcserét. Ajánlott csökkent memória és szellemi teljesítőképesség, szédülés, fülzúgás, látászavar, indiszponáltság és alvási zavarok esetén, valamint a végtagok vérellátási zavara következtében, járás közben fellépő fájdalom kezelésére.

A szédülés és a fülzúgás is megelőzhető és leküzdhető. Válasszon Ön is tüneteire Bilobil terméket és őrizze meg testi és szellemi frissességét!

A kezelés megkezdése előtt tisztázni kell a tünetek eredetét, ugyanis a tünetek mögött álló alapbetegség külön kezelést igényelhet.

Bilobil®. Keringés mesterfokon!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
BILOB_2011.07._002

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.