Dr. Csáki Csilla önéletrajz

WEBBeteg
frissítve:

Dr. Csáki Csilla allergológus és gyermekgyógyász szakorvos, gyermekallergológus szakértőnk bemutatkozása.

Dr. Csáki Csilla gyermek allergológus

Végzettségek, tanulmányok

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán.

1991-1997 között a Semmelweis Egyetem (SE) II. sz. Gyermekklinikáján dolgoztam klinikai orvosként. Itt elsősorban leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyításában vettem részt. Szakmai gyakorlataimat részben Németországban és az USA-ban végeztem.

1996-ban szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból.

2007-ben szakvizsgáztam allergológiából és klinikai immunológiából.

2016-ban Londonban a King’s College továbbképzésén ismerkedtem meg a molekuláris allergiavizsgálat alapjaival.

2017-ben megszereztem az Európai Allergológiai Immunológiai Társaság (EAACI) nemzetközi allergológusi szakképesítését (EAACI/UEMS Examination).

2018-ban Bécsben a Bécsi Orvosegyetem által szervezett Molekuláris Allergológia és Immunológia „INUNIMAI Training for Trainers” szakképzést végeztem el.

Munkatapasztalat, rendelés

2000-2012 között Budapest XI. kerületében házi gyermekorvosként dolgoztam. Munkám során sok allergiás jellegű problémával találkoztam, ezért döntöttem úgy, hogy ebben az irányban képzem magam tovább. Szakvizsga előtti allergológiai gyakorlatomat nagyrészt a Semmelweis Egyetem I. sz Gyermekklinikáján végeztem.

2008 óta folytatok gyermek allergológiai szakrendelést és magánrendelést különböző intézményekben Budapesten. Korábban a Szent Kristóf szakrendelő Ezüstfenyő téri szakrendelőjében, a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben, az Emineo Egészségügyi Központban.

Jelenleg gyermek és felnőtt magánrendelést folytat az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban, továbbá TB-finanszírozott rendelést gyermekeknek az ország egész területéről a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet Gyermekosztályán.

Honlapom és elérhetőségek: gyerek-allergia.hu

Fő érdeklődési területem az allergiás légúti betegségek (pl. poratka-allergia, parlagfű-allergia) immunterápiás kezelése, a molekuláris allergiavizsgálat, de foglalkozom asztma, táplálékallergia és ekcéma hátterének kivizsgálásával és ezen allergiák gondozásával is.

Dr. Csáki Csilla 2011-től kezdődően a WEBBeteg cikk szerzője és az Orvos válaszol rovat online tanácsadója.

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.