• Potenciazavar

   • Cikkek

    Betegségek megértése
    Oxygen Medical - Dr. Demjén László, nőgyógyász
    2018-08-11 14:45
    A cukorbetegség közismert következménye lehet a férfiaknál jelentkező merevedési zavar, ám dr. Demjén László, nőgyógyász a nőknél esetlegesen fellépő szexuális kihatású problémákra is felhívja a figyelmet.
    Élet betegséggel
    WEBBeteg - Dr. Debreczeni Anikó, általános orvos
    2018-07-25 20:09
    Az régóta ismert tény, hogy a szív-érrendszeri megbetegedések vagy a cukorbetegség nagymértékben befolyásolják a "férfierőt". Korábbi vizsgálatok hasonló összefüggést mutatnak a pajzsmirigyproblémák és a potenciazavar között.
    Élet betegséggel
    WEBBeteg - Dr. Lesznyák Judit
    2018-06-02 14:55
    A cukorbetegség gyakori szövődményének számító, igen sokféle formában jelentkező szexuális problémák, zavarok relatíve kevesek előtt ismertek.
    Élet betegséggel
    WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Árki Ildikó, háziorvos
    2018-04-19 17:25
    Noha a potenciazavar az életkor előrehaladtával egyre gyakoribb, nem feltétlen velejárója az öregedésnek. Hogyan előzheti meg a kialakulását, és mit tehet azért, hogy egészséges maradjon a szexuális élete?
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus
    2018-04-08 18:56
    A merevedési zavarok háttere, a társuló betegségek, az erektilis diszfunkció társadalmi hatásai ismertek. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően terápiás lehetőségek széles tárháza áll az arra szorulók rendelkezésére.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Cs. K. fordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    2018-03-29 05:21
    Azoknál a férfiaknál, akik kevesebbet gondolnak a szexre, nagyobb a valószínűsége a későbbi merevedési zavar kialakulásának. A csökkenő szexuális vágy a merevedési zavar korai jele lehet – állítják kutatók.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus
    2018-03-26 17:25
    A szív nem csak a szimbolikában kapcsolódik szorosan a szerelemhez, szenvedélyhez, szexuális együttléthez, hanem a valóságban is. A szív- és érrendszeri (kardiovaszkuláris) megbetegedések a boldog együttlét örömét tehetik tönkre. Mindenki számára fontos információ, hogy a korán észlelt esetek 90 százalékában a probléma kezelhető, vagy a tünetek jelentős mértékben csökkenthetők.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Dr. Fekete Ferenc, urológus
    2018-03-24 22:26
    Ha aktusra kerül sor, pár másodpercen belül elélvezek, második aktus esetén pedig már egyáltalán nem tudok elélvezni. A párommal havonta többször próbálkozunk, de ez egyikünknek sem jó – Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    Élet betegséggel
    WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus
    2018-03-22 16:04
    Attól függetlenül, hogy a háttérben álló ok fizikális, vagy pszichés, illetve ezek kombinációja, a potenciazavar komoly pszichés stresszt jelent egy férfinek és a partnerének.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Cs. K. fordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    2018-03-19 17:25
    Az erekciós zavar gyakori az idősebb férfiaknál, azonban nem kell, hogy az öregedés része legyen. Hogyan lehet elkerülni? Íme 11 tipp, amit a szakértők ajánlanak.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!