• Potenciazavar

   • Cikkek

    Élet betegséggel
    WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus
    2018-02-12 17:25
    Magyarországon a merevedési zavar (erektilis diszfunkció) a becsült adatok szerint mintegy félmillió férfit érint. Sajnos csak kis részük fordul orvoshoz, pedig a potenciazavar az esetek 90 százalékában kezelhető. Az ok a képzelt társadalmi elvárásokban, a média által sugallt teljesítőképességben és torzult énképben keresendő.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Lesznyák Judit
    2018-02-01 16:04
    Amennyiben Önnek is jóindulatú prosztata megnagyobbodása van (BPH), akkor lehetséges, hogy már tapasztalt valamiféle szexuális problémát. Aggodalomra azonban nincs ok, mert számos kezelési módszer segíthet.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus
    2018-01-30 17:25
    A mai felgyorsult világunkban az érzelmi kapcsolatoknak és a nemi együttlétnek is más szerep, hely és idő jut.
    Panaszok
    WEBBeteg - Dr. Lesznyák Judit
    2018-01-22 20:09
    A potenciazavarok említése során szinte mindenki először az időskorra asszociál: sokan élnek abban a tudatban, hogy a merevedési és egyéb jellegű szexuális panaszok csak a szépkorúakat érinthetik. Pedig ez korántsem így van!
    Panaszok
    WEBBeteg - Dr. Osikóczki Orsolya, háziorvos
    2018-01-18 18:56
    A szexualitás összetett folyamat. Az egészséges ember nemi élete normális életfunkció. Egészséges életmóddal, táplálkozással, rendszeres sportolással és mozgással kedvezően befolyásoljuk mind testi, mind lelki egészségünket, ezzel pedig szexuális életünket, mivel a szexuális működést testi, valamint pszichés tényezők befolyásolják.
    Panaszok
    WEBBeteg - Dr. Török Alexander, urológus
    2018-01-09 16:04
    Az urológia mai állása szerint nincs elveszett beteg, az orvosi rendelőig vezető lépéseket azonban mindenkinek egyedül kell megtennie. Ahhoz nincs szükség bátorságra, hogy illegálisan szerzett potencianövelő termékekkel próbálják kúrálni magukat az érintettek – véli Dr. Török Alexander urológus.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus, pszichoterapeuta
    2017-12-25 16:04
    Az állapot hátterében álló ok és az állapot súlyossága mellett érdemes azt is mérlegelni a kezelés kiválasztásánál, hogy mennyi pénzt hajlandó elkölteni erre, és hogy mik az Ön és partnerének személyes igényei.
    Panaszok
    WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus, pszichoterapeuta
    2017-12-20 16:04
    Bár a merevedési zavar a 65 év feletti korosztálynál a leggyakoribb, bármely életkorban kialakulhat. Időszakos, ritka előfordulása önmagában nem tekinthető kórosnak, bárkivel előfordulhat.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, általános orvos, klinikai farmakológus
    2017-12-18 17:25
    A merevedési zavar hátterében fizikális és nem fizikális okok is szerepet kapnak, sőt gyakran ezek kapcsolatban is vannak egymással. Előfordulhat, hogy a merevedési zavar egyes betegségek első jele.
    Panaszok
    WEBBeteg - Dr. Merth Gábor, urológus
    2017-12-04 17:25
    A huzamosabb ideje kezelt magas vérnyomás impotenciához vezethet? A potenciazavar műtéttel orvosolható? – Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!