• Képtelen vagyok összpontosítani a munkámra

    Szerző:
    WEBBeteg

    Az az igazság, hogy engem őszintén, egyáltalán nem érdekel a munkám. Untat. Minden az irodában eltöltött percet elvesztegetett időként élek meg. Már a reggeli készülődés közben szétstresszelem magam azon, hogy egy újabb nap fog elmenni az életemből, haszontalanul.

    Egyáltalán nem elégít ki szellemileg amit csinálok, ezért nem is vagyok hajlandó különösebb energiát fektetni semmilyen rám bízott feladatba. Egyszerűen nem látom értelmét. Egyre nehezebbre esik a koncentrálás, és attól, hogy 8 órán keresztül kénytelen vagyok mosolyogva  rohadni egy laptop előtt, a nap végére annyira lefáradok, hogy már azokhoz a dolgokhoz sincs kedvem, amik egyébként feltöltenének.

    Az én figyelmemet már gyerekkoromban is nagyon nehéz volt hosszú ideig lekötni, hamar ráunok mindenre, és ha valamit nem tartok elég izgalmasnak, azzal egész egyszerűen nem foglalkozom.

    Hirdetések

    Egyáltalán nem vigasztal, hogy másoknak is szar, és csak nagyon kevesen szerencsések annyira, hogy nemcsak, hogy van munkájuk, még szeretik is (most komolyan? Milyen világ ez?), és amúgy is összetehetném a két kezem, amiért két diplomás, két nyelvvizsgás, tájékozott, érdeklődő 30-asként sikerült állást találnom (…), és az sem érdekel, hogy ha másik munkám lenne, akkor is ugyanígy szenvednék („mert neked lételemed a szenvedés, immmmádod ezt csinálni!”), perpillanat csak azt tudom, hogy holnap már megint hétfő lesz.

    Azt hiszem, megint kezd tikkelni a bal szemem…

    Információ a depresszió kezeléséről

    (Moody)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Az orrfolyás kiváltói

    Cs. K., fordító

    Az orrfolyásnak 8 gyakori oka is létezik, és nem mindegyik korlátozódik a télre.

    Egészségügyi digitalizáció

    ÁEEK

    Gyorsabb gyógyítás, biztosabb gyógyulás várható az EESZT elindulásával. (x)

    Hiperaktivitás - Izeg-mozog, nem figyel

    A hiperaktivitást a köznyelv gyakran a rossz gyermek szinonimájának tartja, pedig korántsem erről van szó. Egyáltalán nem minden...

    Őszintén az ételszínezékekről

    Jól ismert dolog, hogy az ételeket megpróbálják színesebbé tenni, hiszen így könnyebben eladhatóak. Azonban vásárláskor megnézzük-e...

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA