• Medve üzemmód

    Szerző:
    WEBBeteg

    Az én saját fejlesztésű depresszió-mérőműszerem a lekvár.

    Sokan panaszkodnak arról, hogy ha nincsenek jól, akkor lefogynak. Nem bírnak enni, a legnagyobb küzdelem ellenére is leolvadnak róluk a kilók. Na, azok a kilók mind nálam kötnek ki. Nem szoktam magam méregetni, ezért talán egy ideig nem is venném észre, hogy baj van. De azt mindig észreveszem, hogy éjjel van, ülök a sötétben a földön, a hűtő előtt, és kanállal eszem a lekvárt.

    Hirdetések

    Tudom, hogy nem jó ez így, sürgősen abba kéne hagyni, abba is fogom, de előbb még bekapok néhány kanállal. Nem is esik jól, és annyira gyorsan nyelem le, hogy nem is érzem az ízét. És mégis: mintha ez a sűrű anyag kitölthetné azt az ürességet, ami bennem van, és az édessége pedig megszüntethetné a keserűséget. Pedig nem. Valószínűleg ilyenkor másból is többet eszem, és többet nassolgatok, de azok észrevétlenek maradnak. A lekvár viszont jelzi nekem, hogy segítség kell.

    Meg kell tanulnom máshogy csökkenteni a lelkem éhségét. Néha sikerül is.

    Információ a depresszió kezeléséről

    (Moody)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    A családok orvosa

    Tóth András, újságíró

    Oktat, gyakorlatot tart, közösséget épít - ismerje meg dr. Székely Annamáriát!

    Élet inkontinenciával

    Cs. K., fordító

    A fennálló vizelettartási zavar mellett is aktív életet élhetnek az érintettek.

    Ön is függő, mégpedig cukorfüggő!

    Az édes íz utáni rajongás születésünktől velünk van. Az anyatej íze, ezzel együtt a biztonságot adó anya közelsége, illata...

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA