• Medve üzemmód

    Szerző:
    WEBBeteg

    Az én saját fejlesztésű depresszió-mérőműszerem a lekvár.

    Sokan panaszkodnak arról, hogy ha nincsenek jól, akkor lefogynak. Nem bírnak enni, a legnagyobb küzdelem ellenére is leolvadnak róluk a kilók. Na, azok a kilók mind nálam kötnek ki. Nem szoktam magam méregetni, ezért talán egy ideig nem is venném észre, hogy baj van. De azt mindig észreveszem, hogy éjjel van, ülök a sötétben a földön, a hűtő előtt, és kanállal eszem a lekvárt.

    Hirdetések

    Tudom, hogy nem jó ez így, sürgősen abba kéne hagyni, abba is fogom, de előbb még bekapok néhány kanállal. Nem is esik jól, és annyira gyorsan nyelem le, hogy nem is érzem az ízét. És mégis: mintha ez a sűrű anyag kitölthetné azt az ürességet, ami bennem van, és az édessége pedig megszüntethetné a keserűséget. Pedig nem. Valószínűleg ilyenkor másból is többet eszem, és többet nassolgatok, de azok észrevétlenek maradnak. A lekvár viszont jelzi nekem, hogy segítség kell.

    Meg kell tanulnom máshogy csökkenteni a lelkem éhségét. Néha sikerül is.

    Információ a depresszió kezeléséről

    (Moody)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Adatvédelmi szabályzat

    WEBBeteg

    Az Európai Unió adatvédelmi előírásaival összhangban módosítottuk szabályzatunkat.

    Az év praxisa pályázat

    www.evpraxisa.hu

    Ki nyeri meg a versenyt határon innen és határon túl? Segítsen meghozni a döntést!

    Tények és tévhitek az...

    A cukorral és az édesítőszerekkel kapcsolatban számtalan tévhitről hallhatunk, olvashatunk, olykor egymásnak ellentmondó információkkal is...

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA